Idretten har en stor plass i Trondheim Spektrum, og daglig utøves det blant annet håndball, volleyball, basketball, badminton, tennis, bordtennis, innebandy, bueskyting, cheerleading. Her foregår alt fra trening i aldersbestemte klasser og til kamper i elitedivisjon, landskamper og internasjonale turneringer. Vi ønsker alle følger vårt arenareglement

Vi har idrettsutstyr til følgende idretter i arenaen; Håndball, Innebandy, Volleyball, samt noe turnutstyr.

Meld deg gjerne inn i gruppen breddeidrett i Trondheim Spektrum på vår Facebookside. Der vil vi legge ut relevant informasjon.

 

 

Gjensidige-Cup i Januar

5-8 januar er det Gjensidige-Cup i Trondheim Spektrum.

Gjensidige-Cup er en treningsturnering for herrelandslaget i håndball, der Norge spiller mot USA, Portugal og Brasil i A-Hallen 5, 7 og 8 Januar.

Det vil derfor ikke være trening i A-hallen fra og med mandag 04.januar til og med mandag 09.januar.

De bruker også D og F hallen fra og med 3. til og med 08.januar. Mandag 2 og mandag 09. januar er det normal trening i D og F-hallen.

E-hallen vil være tilgjengelig for trening gjennom hele perioden. Inngang for idretten vil da være ned trappen utendørs ved Port 1 / D-hallen.

 

Det vil være rigging på arenaen fra og med 02.januar kl. 1600, og rigg for arrangementet avsluttes mandag 09.januar kl. 2300.

Det forventes omtrent 5000 tilskuere til hver kamp.

Det forventes  en del biltrafikk i forbindelse med dette arrangementet, og  parkeringsplassen ved tennishallen tas ut til arrangementsformål fra og med 01.januar til og med 09.januar.

På kampdagene vil Klostergata reguleres med personell ihht. vedtatte arrangementsplaner.