50 Cent – The Final Lap Tour

Bestill biletter her

Bli med på en elektrisk aften med hiphop-legenden 50 Cent! Den prisbelønte rapperen besøker Trondheim Spektrum som sin del av sin turné i Europa og USA. Turneen markerer 20 år siden gjennombruddsplata “Get Rich or Die Tryin’”, og den gang besøkte han Dødens Dal under UKA-03. Den 5. oktober er 50 Cent, med Busta Rhymes som special guest, klar til å fylle Trondheim Spektrum for en konsertopplevelse du sent vil glemme!

 

Aldersgrense: Det kommer til å selges billetter til et begrenset område for personer under 18 år som er i følge med edru verge. Hver verge kan ha ansvar for opptil 2 personer under 18 år.

Medlemsbillett: Hvis du er medlem av Studentersamfundet i Trondhjem kan du kjøpe billetter til medlemspris. En billett vil kun være gyldig sammen med et medlemskort med gyldig oblat, og det er kun mulig å ha én billett per arrangement på samme medlemskort. Du må ha med deg medlemskortet for å få innslipp på arrangementet. Medlemmer ved Samfunnet i Ås og Studentersamfunnet i Bergen kan også kjøpe medlemsbilletter ved fremvisning av gyldig medlemsbevis.

 

 

Med hits som «In Da Club», «Candy Shop» og «P.I.M.P.» har 50 Cent etablert seg som en av musikkbransjens mest ikoniske figurer. Hans eksplosive energi og rå tekster har fanget publikum over hele verden, og nå tar han med seg den samme energien til Trondheim Spektrum!

Med sin unike, ragga-inspirerte stil og energiske opptredener har Busta Rhymes markert seg som en av de mest ikoniske rapperne fra hiphopens gullalder. Gjennom en karriere som strekker seg over flere tiår har Busta Rhymes blitt kjent gjennom hits som «Break Ya Neck», «Touch It» og «Pass The Courvoisier». I oktober blir han med som special guest for å skape et forrykende liveshow i Trondheim Spektrum.

Dette er din sjanse til å se to levende legender i aksjon! Enten du er en langvarig fan eller bare leter etter en kveld med uforglemmelig underholdning, er denne konserten stedet å være.

Billetter i salg fra fredag 12.mai

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer