Åge Sten Nilsen-The Show MUST Go On

Bestill biletter her

Åge Sten Nilsen og hans hyllest til Queen, «THE SHOW MUST GO ON», legger 2020 bak seg, og velger sin showtittel som motto for 2021: The Show MUST Go On !

Etter å ha fylt Oslo Spektrum til randen i November 2019 stod Trondheim Spektrum for tur som neste arena stopp for Norges største Queen-hyllest i november 2020. Dessverre gjorde pandemisituasjonen i landet at det som skulle være en Queen-folkefest lagt på is. Helt til nå !!

Åge Sten Nilsen og hans ensemble er klare for å samle Queen-entusiaster i alle aldre igjen. Denne gang med undertittel «Time Waits For No One», med en klar oppfordring til å ta tilbake «life as we knew it». I denne spesial versjonen har produksjonen blitt skreddersydd for å gi en mere intim opplevelse i en grandios setting med runde bord og bordservering i trøndernes storstue. Her kan man lene seg tilbake og nyte de aller beste klassikerne fra Freddie Mercury og den britiske supergruppen Queen`s repertoar.

 

Arenainformasjon
Dørene åpnes: ca. 1 time før start.
Varighet ca. 1 time og 20 minutter.
Alle tidene er cirka-tider og endringer kan forekomme. Vær ute i god tid.

Dette er et intimshow der salen i Trondheim Spektrum er nedskalert for å overholde reglene for smittevern.

 

Servering
I forbindelse med Covid-19 restriksjonene er det spiseplikt for alle som ønsker alkoholservering. Til denne konserten tilbyr Trondheim Catering en 5-retters meny som må forhåndsbestilles, dette kan gjøres sammen med billettkjøpet.
Drikke og snacks kan kjøpes ved bordet.
Snacks eller lignende er ikke tilstrekkelig måltid for å skjenke alkohol.

 

Smittevern i Trondheim Spektrum
For at ditt besøk hos oss skal være tryggest mulig for deg og andre så ber vi deg om å være oppmerksom på følgende:
– Alle besøkende skal registreres individuelt i vårt system senest ved adkomst. Bruk QR-kode som du finner ved inngangspartiene.
– Hold nødvendig avstand, – og vær nøye med håndvask og hygiene.
– Følg anvisning fra vårt personale når du er i Trondheim Spektrum. Følg også de generelle anbefalingene som er gitt av myndighetene.
Trondheim Spektrum følger nasjonale og lokale råd og pålegg fra våre smittevernmyndigheter. Vi har etablert et omfattende smittevernregime som blant annet innebærer rutinemessig desinfeksjon og en rekke andre tiltak. Endringer kan komme uten ytterligere varsel ift den enhver tids rådene smittesituasjon.

 

Velkommen til et trygt arrangement hos oss.

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og barer.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer