Åge Sten Nilsen & Ensemble – The Show Must Go On

Bestill biletter her

ÅGE STEN NILSEN & ENSEMBLE – THE SHOW MUST GO ON

EN SPEKTAKULÆR ARENA HYLLEST TIL QUEEN i TRONDHEIM SPEKTRUM 3.DESEMBER

 

I 2018 avsluttet Norges største Queen hyllest «The Show Must GO On» sin turné aktivitet for å kun settes opp EN gang i året i arena versjon. Showet som hadde sin urpremiere i 2007, hadde til da vært igjennom en rekke lengre turnéer og oppsettinger i ulike versjoner, og avsluttet med sin største turné versjon noensinne: «The Show Must Go On X», for å markere sitt 10 års jubileum. Den første arena versjonen fant sted i et utsolgt Oslo Spektrum i 2.November 2019. Året etter stod Trondheim Spektrum for tur, men til tross for en fantastisk salgsstart måtte showet avlyses grunnet pandemien. Det er derfor en sann glede å presentere The Show Must Go – en eksklusiv arena hyllest til Queen i Trondheim Spektrum 3.desember i en friskmeldt verden.

 

Med Skandinavias ukronede Queen konge Åge Sten Nilsen i spissen for noen av Norges beste musikere, sangere, dansere og akrobater, er det duket for en storstilt hyllest til et av rockehistoriens største band. Gjør deg klar for 2 timer med udødelige Queen klassikere i «The Show Must Go On’s» eget univers, der Cirque De Soleil møter Phantom Of The Opera med en saftig smak av ekte rock’n roll. Her spares det hverken på krutt eller adrenalin, og er det ETT show du ikke har råd til å glipp av i år så er det Åge Sten Nilsen & Ensemble – THE SHOW MUST GO ON -en eksklusiv arena hyllest til Queen i Trondheim Spektrum 3.desember.

 

Billetter i salg fra fredag 22.April

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og barer.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer

Tidsskjema

  • 18:30 Dørene åpner
  • 20:00 Show start

Åge Sten Nilsen & Ensemble - The Show Must Go On

En forsmak av hva du kan vente deg. Her spares det verken på krutt eller adrenalin – og du kan gjenoppleve de fleste av Queens klassikere sunget slik bare Åge Sten Nilsen kan gjøre det!

Les mer