Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 03. desember 2022.

Åge Sten Nilsen & Ensemble – The Show Must Go On

ÅGE STEN NILSEN & ENSEMBLE – THE SHOW MUST GO ON

EN SPEKTAKULÆR ARENA HYLLEST TIL QUEEN i TRONDHEIM SPEKTRUM 3.DESEMBER

 

I 2018 avsluttet Norges største Queen hyllest «The Show Must GO On» sin turné aktivitet for å kun settes opp EN gang i året i arena versjon. Showet som hadde sin urpremiere i 2007, hadde til da vært igjennom en rekke lengre turnéer og oppsettinger i ulike versjoner, og avsluttet med sin største turné versjon noensinne: «The Show Must Go On X», for å markere sitt 10 års jubileum. Den første arena versjonen fant sted i et utsolgt Oslo Spektrum i 2.November 2019. Året etter stod Trondheim Spektrum for tur, men til tross for en fantastisk salgsstart måtte showet avlyses grunnet pandemien. Det er derfor en sann glede å presentere The Show Must Go – en eksklusiv arena hyllest til Queen i Trondheim Spektrum 3.desember i en friskmeldt verden.

 

Med Skandinavias ukronede Queen konge Åge Sten Nilsen i spissen for noen av Norges beste musikere, sangere, dansere og akrobater, er det duket for en storstilt hyllest til et av rockehistoriens største band. Gjør deg klar for 2 timer med udødelige Queen klassikere i «The Show Must Go On’s» eget univers, der Cirque De Soleil møter Phantom Of The Opera med en saftig smak av ekte rock’n roll. Her spares det hverken på krutt eller adrenalin, og er det ETT show du ikke har råd til å glipp av i år så er det Åge Sten Nilsen & Ensemble – THE SHOW MUST GO ON -en eksklusiv arena hyllest til Queen i Trondheim Spektrum 3.desember.

 

Praktisk informasjon – The Show Must Go On i Trondheim Spektrum lørdag 3. des 2022

TIDSPUNKT

Dørene åpnes klokken 18.30. Showet starter ca. kl. 20:00 og varer frem til ca. 22:20.

BILLETTER/INNGANG

Det er gjort noen endringer i salkartet så det er viktig at alle sjekker sin konto på www.eventim.no for å se om dere har fått nye billetter til showet. Dere som eventuelt har fått nye billetter er plassert på bedre plasser enn plassene dere opprinnelig kjøpte.

Det er også gjort noen endringer i hvilke innganger som skal benyttes.

Hovedinngang 2 benyttes for alle publikummere, her vil Inngang 2B, 2C og 2D være tilgjengelig.

Inngang 1A benyttes for HC, denne inngangen ligger ut mot idrettsbanen.

Inngang 2A benyttes som billettkontor.

Kart over innganger under.

ADKOMST

Veiene til Spektrum blir stengt i krysset Klostergata/Mauritz Hansens gate. Kun beboere og akkrediterte, samt HC-transport får passere ned til Spektrum.

Vi anbefaler å komme gående til Spektrum, enten over en av gangbroene eller langs Klostergata.

SERVERING/GARDEROBE

Det er to hovedbarer åpne før og under showet den ene inne i salen, den andre i vrimle på øvre plan. I tillegg er begge ekspressbarene inne i salen på øvre plan åpne. Det er mulig å handle i barene både før og under show.

Det er ingen garderobe på denne konserten.

HANDICAP/LEDSAGERE

For dere som har billetter til HC-områdene, vær veldig tidlig ute så alle kommer seg på plass i god tid før konsertstart. Det er HC-parkering på arena for dere som har HC-billetter (vi kan ikke garantere plass).

ANNEN RELEVANT INFORMASJON

Man kan ikke ha med gjenstander som kan være til fare for andre gjester og artister. Alle skarpe gjenstander vil bli konfiskert i inngangen, paraplyer kan derfor ikke medbringes inn i arenaen.  Medbrakt alkohol, mat, flasker o.l er heller ikke tillatt.

 

Vi ønsker alle en riktig god fornøyelse.

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer

Tidsskjema

  • 18:30 Dørene åpner
  • 20:00 Show start

Åge Sten Nilsen & Ensemble - The Show Must Go On

En forsmak av hva du kan vente deg. Her spares det verken på krutt eller adrenalin – og du kan gjenoppleve de fleste av Queens klassikere sunget slik bare Åge Sten Nilsen kan gjøre det!

Les mer