Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 22. oktober 2022.

Årets håndballfest, Kolstad vs. Elverum

Årets håndballfest i Trondheim Spektrum!

 

Det er duket for en storkamp av de sjeldne når Kolstad tar imot mesterlaget Elverum til Trondheim Spektrum 22. oktober.

 

Elverum er mange ganger norske mestere, og har vært en målestokk for andre lag i norsk håndball, nå skal vi utfordre dem PÅ banen og PÅ tribunen – i det som blir årets kamp i REMA 1000-ligaen. Det vil smelle på parketten og på tribunen denne kvelden. Bortelagets supportere Taiga`n er kjent for å lage liv og leven – men med tusenvis av Kolstadfans i ryggen vil vi vinne også denne kampen i kampen. Det blir FanZone og underholdning, og mange muligheter for mat og drikke i kioskene i hallen. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

INFO KOLSTAD – ELVERUM

LØRDAG 22. OKTOBER FRA KL. 14.00 I TRONDHEIM SPEKTRUM
Kolstad Håndball kan med stor glede ønske dere velkommen til tidenes mest omtalte seriekamp i norsk klubbhåndball. Det blir ny publikumsrekord i REMA 1000-ligaen og nesten 9000 tilskuere i Trondheim Spektrum på lørdag.

 

Lørdag kl. 14.00 åpner vi REMA 1000 FANZONE i Trondheim Spektrum, og der blir det aktiviteter for både barn og voksne fram til kl. 16.00, før vi trekker inn i kamparenaen. I REMA 1000 FANZONE vil det være aktiviteter som hoppeslott, ansiktsmaling, agilitybane, lykkehjul og andre konkurranser i tillegg til underholdning fra scenen. Det vil også være mulig å kjøpe både spillerdrakt, Kolstad-skjerf og andre supporterartikler i vår supportershop. Det vil bli salg av supporterutstyr både på utsiden ved hovedinngangen nede, samt inn i REMA 1000 FANZONE.

 

Kampstart mellom Kolstad og Elverum er kl. 16.30, og vi anbefaler alle å være på plass senest 30 minutter før kampstart for å få med seg innløpningsshowet før kamp. For de som ikke har vært på så mange store håndballkamper før kan vi informere om at det kan bli både høy musikk, lyd fra speaker samt mye bråk fra publikum forhåpentligvis 🙂 Hvis dere er ømfintlige for høye lyder, så kan det være lurt å ha med noen ørepropper el.

 

Vi har mange tribunevakter og matchverter i hallen, så hvis dere sliter med å finne fram til deres seteplassering, så spør en av dem. De vil være merket med arrangørskjorter og akkreditering. De vil også bidra til å ivareta sikkerheten sammen med vår samarbeidspartner PSS, samt at det vil være politi til stede i hallen. Det er ikke lov å ha med seg skarpe gjenstander inn i hallen, og heller ikke bluss eller annet fyrverkeri som kan være skadelig.

 

Det er Trondheim Catering som står for servering og kiosktilbudet i Trondheim Spektrum, og de vil ha utsalgspunkter både i kamparenaen, vrimleområdet og i REMA 1000 FANZONE.
Det er svært få parkeringsmuligheter utenfor Trondheim Spektrum, så det er ikke noe poeng å kjøre helt ned til hallen. Vi anbefaler dere å la bilen stå og reise kollektivt. Dersom dere likevel velger å kjøre, så er det parkeringsmuligheter i sentrum.

 

Det kan også være noen ledige plasser på Skansen/Ila, men det er ikke lov å parkere ved Ilen Kirke. De som er avhengig av å kjøre ned til spektrum fordi de ikke klarer å gå, kan bli kjørt ned til rundkjøringen utenfor spektrum, og stå av der, men da må bilen/taxien kjøre tilbake der den kom ifra.

 

Publikum skal gå inn Hovedinngangen nede, mens VIP, HC og Frivillige går inn Hovedinngangen oppe. Dørene åpner 14.00, og kampen er ferdig ca. 18.00. Det blir utdeling av bestemannspremier etter kampen, samt autografskriving i vrimleområdet utenfor REMA 1000 FANZONE ca. 5 minutter etter kampslutt. Der vil dere også kunne kjøpe supporterutstyr.
Vi ønsker alle en riktig god fornøyelse, og Kolstad Håndballs visjon er at vi skal levere Norges Råeste Idrettsopplevelse! Den jobber starter allerede nå på lørdag.

 

Evt. tilbakemeldinger på arrangementet kan sendes til post@kolstad-handball.no