Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 15. oktober 2022.

Cats The Musical

Vi er stolte over å kunngjøre at Andrew Lloyd Webbers suksessrike musikal CATS, en av tidenes mest elskede musikaler, kommer til Trondheim Spektrum i midten av oktober 2022. Norske Ina Wroldsen spiller hovedrollen Grizabella.

«Det å få lov til å synge Grizabella på scenen sammen med London ensamblet i CATS er for meg intet annen enn en ekte drøm. Når det gjelder min drøm om å synge i en musikal, så har jeg aldri hatt tid til å gi det den tiden og dedikasjonen noe sånt krever før nå, i denne miniturneen med Cats i Norge. Derfor er dette virkelig en drøm som går i oppfyllelse.» sier Ina Wroldsen.

 

Basert på T. S. Eliots Old Possum’s Book of Practical Cats, er CATS et av de showene som har spilt lengst på West End og Broadways historie. CATS feirer og markerer sitt 40-årsjubileum i 2021. Cats hadde verdenspremiere på New London Theatre i 1981 hvor det spilte i imponerende 21 rekordår og nesten 9000 forestillinger. Musikalen ble kronet med både Olivier og Evening Standard Awards for Beste Musikal.

 

Sett av 73 millioner i 40 land, men for første gang i Trondheim og Stavanger.

 

Siden har CATS blitt presentert i over 40 land, oversatt til 15 språk og blitt sett av over 73 millioner mennesker over hele verden.

 

Showet gikk på Broadway i atten år, og vant syv Tony-priser, inkludert beste musikal. Både de originale London- og Broadway-rollebesetningene vant Grammy Awards for beste rollebesetningsalbum. Det klassiske Lloyd Webber-partituret inkluderer Memory, som er spilt inn av over 150 artister fra Barbra Streisand og Johnny Mathis til Liberace og Barry Manilow.

 

CATS returnerte til Londons West End i desember 2014 og gjenforente det originale kreative teamet, regissør Trevor Nunn, assisterende regissør og koreograf Gillian Lynne, designer John Napier og komponist Andrew Lloyd Webber.

 

Den internasjonale turneen av Cameron Mackintosh og The Really Useful Theatre-produksjonen av CATS er presentert av Live Nation, Trondheim Stage og Stavanger Artistbyrå med David Ian for Crossroads Live.

 

Velkommen til Cats i Trondheim Spektrum 13. – 15. oktober 2022!

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer

For mer informasjon besøk

Cats The Musical offisielle hjemmeside

Les mer

Se CATS på You Tube

Les mer