Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 01. oktober 2022.

Deep Purple

Dette er den alt-tekst boksen, lurer på hvor den dukker opp.

DEEP PURPLE TIL TRONDHEIM SPEKTRUM

Vi er veldig fornøyde over å kunne huse en av hard rockens pioneerer, Deep Purple, i Trondheim Spektrum! Etter over 50 år har bandet fortsatt magien inntakt, og med bandets siste album «Whoosh!» som kom i fjor så har superlativene haglet. Etter en liten viruspause er omsider nå de endelige planene for turneen lagt, og Trondheim får storfint besøk den 1. oktober 2022! Med seg i Trondheim har de ingen andre enn selveste Stage Dolls og Jefferson Starship. Det blir en helkveld med andre ord, i rockens tegn!

Deep Purple debuterte allerede i 1968, men det var når de tråkket til med sitt fjerde album «In Rock» i 1970 at de hadde verden for sine føtter. Bandet ble en megasuksess og sammen med sine britiske kolleger i Black Sabbath og Led Zeppelin definerte de mye av 70-tallets hard rock. Purple har solgt over 100 millioner plater, og har nå med sitt siste kritikerroste 21. album «Whoosh!» igjen bevist at bandet fortsatt holder koken på meget høyt nivå. Vi gleder oss til konsert!

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer