Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 05. november 2022.

Velkommen til Det Store Festmåltidet!

NB! Siste sjanse for å sikre deg billetter er torsdag 3.november!

Velkommen til Trøndelags største og mest storslagne mat- og underholdningsarrangement noensinne!

 

Det har vært et spennende år for Trøndelag etter vi ble kåret Europeisk Matregion 2022, som den aller første regionen i Norge. Takket være lokale bønder, fiskere, oppdrettere og kokker har det trønderske kjøkken tatt steget ut i det internasjonale søkelyset.

 

Dette må selvfølgelig feires, og nå er det din tur å smake på det beste Trøndelag har å by på av mat og drikke! I fire akter skal Midt-Norges beste kokker trylle frem unike smaksopplevelser med regionens edle råvarer og guide deg igjennom Trøndelags kulinariske skattekammer.

 

 

Ordinær billett inkluderer:
Velkomstdrink
10-retters middag av de beste råvarene i trøndelag
Drikke til Klempe & Dons’ rett
Kaffe

Rundbord inkluderer:
Velkomstdrink
10-retters middag av de beste råvarene i trøndelag
Drikkepakke skreddersydd til hver rett laget av Jørgen Dons
Kaffe

 

Etter middagen er det ingen grunn til å gå hjem. Vi har nachspiel til langt på natt.

 

Unike sanseinntrykk:

Lisa Tønne og Mari Smistad skal på sitt underholdende vis guide deg gjennom hver akt, lokale leverandører og kokker. Amanda Tenfjord, Anders Jektvik, Marja Mortensson og Moving Oos skal sørge for stemningsfylte musikkinnslag. Dette blir en kveld full av historier og unike sanseinntrykk, som du ikke vil gå glipp av!

 

 

Konferansierer:

 

 

Artister:

 

 

Fire akter:

Reisen igjennom regionens spisskammer utspiller seg i de fire aktene: kysten, landet, fjellet og hagen.

I takt med de ulike aktene transformeres omgivelsene og plutselig sitter du blant glassmaneter og blekksprut i havdypet, eller under nordlyset og nyter reinsdyr fra fjellet.

 

Kokkene:

Kveldens kulinariske komponister har fått ansvaret for å sikre en helhetlig matopplevelse og er ingen ringere enn Espen Aunaas og Jørgen Dons.

 

Espen Aunaas

Espen er hovedkjøkkensjef hos Britannia og har lang erfaring fra fantastiske Michelin-restauranter i Spania.

I tillegg har han vært kjøkkensjef hos Credo, konsernkjøkkensjef i Frati-gruppen og kaptein for Det Norske Kokkelandslaget. Du er i de beste hender når Espen er ansvarlig for det du får på tallerkenen.

 

Jørgen Dons

Mannen som skal løfte smaksopplevelsen enda et hakk ved å komponere kveldens drikkemeny. Mester-bartenderen som til daglig er barsjef på Raus bar har også en imponerende merittliste.

Jørgen har tidligere blitt kåret til Nordens beste bartender, og nominert til bransjeprisen Best Bartender under Bartender’s Choice Awards.

 

Rettene designes av et stjernelaget av kokker fra Trøndelag:

 

 

 

 

 

 

 

Våre samarbeidspartnere:

Vi er stolte av å samarbeide med European Region of Gastronomy Trondheim og Trøndelag 2022 gjennom å løfte trønderske produsenter av mat og drikke og våre kokker/fagfolk på dette arrangementet.

Les mer om prosjektet her

 

Norsk Produksjon

Norsk Produksjon er en heltrøndersk leverandør innen alt av messer, events, festivaler, lyd, lys og sceneproduksjoner. Vi er stolte av regionen vår og den stadig større interessen for å ivareta og utvikle våre ressurser og tradisjoner. Det Store festmåltidet knytter sammen teknologien fra vår bransje, med det organiske og tradisjonelle. Vi synes derfor dette er et veldig spennende samarbeid, og gleder oss stort til å være totalleverandør av teknisk produksjon til arrangementet 05.november!

 

 

Danske Bank Norge

Som en av de store bankene i Trøndelag har Danske Bank Norge et oppriktig engasjement for å fremme det unike i regionen. Vi er stolt over å være med på laget som skal bidra til mer oppmerksomhet rundt noen av verdens fineste og beste råvarer innen mat. Råvarer skapt og produsert lokalt for å glede trøndere, nordmenn, samt et bredt nordisk og internasjonalt publikum. Danske Bank Norge gleder seg til arrangementet Det Store Festmåltid 05.november

 

 

Domstein Sjømat

Domstein Sjømat er en av de største leverandørene av sjømat til det norske markedet, med en årlig omsetning på ca. 700 mill. kroner og daglig distribusjon av fersk fisk og sjømat til 800 kunder.
Virksomheten omfatter salg og distribusjon av ferske sjømatprodukter til dagligvare-handelen, storhusholdning, hoteller og restauranter i Norge. Vi leverer fersk sjømat med hovedfokus på villfanget fisk, hvit fisk og skalldyr fra lokale fiskere og fiskemottak.
Via et stort nettverk av fiskere langs norskekysten sikres tilgang av fersk sjømat hele året. Domstein Sjømat har avdelinger i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø

 

 

Røros Meieriet

Rørosmeieriet tilbyr økologisk mat av beste kvalitet gjennom industrialisert håndverksproduksjon med utspring i rike mattradisjoner og gode råvarer fra Røros-traktene
100% økologsikt meieri

 

 

 

BAMA Storkjøkken

BAMA Storkjøkken er Norges ledende leverandør av frukt, grønt, sjømat og vilt til storkjøkkenmarkedet. Vi er opptatt av råvarer av høy kvalitet, lokalmat og bærekraft. Et av våre tiltak er gjennom konseptet Kort & Godt hvor vi samarbeider tett med norske bønder for å kunne levere norsk lokal mat av beste kvalitet. Vi deler gjerne all vår kunnskap om produktene våre slik at du kan fortelle historiene videre til dine kunder gjennom maten du serverer!