Velkommen til Det Store Festmåltidet!

Billettene kommer for salg 28. juli.

I fire akter skal Midt-Norges beste kokker trylle frem unike smaksopplevelser med regionens edle råvarer – og guide deg igjennom Trøndelags kulinariske skattekammer!

 

Det har vært et spesielt år for Trøndelag etter vi ble kåret Europeisk Matregion 2022, som den aller første regionen i Norge. Takket være lokale bønder, fiskere, oppdrettere og kokker har det trønderske kjøkken tatt steget ut i det internasjonale søkelyset.

Nå er det din tur å smake på det beste Trøndelag har å by på av mat og drikke!

 

Fire akter:

Reisen igjennom regionens spisskammer utspiller seg i de fire aktene: kysten, landet, fjellet og hagen.

I takt med de ulike aktene transformeres omgivelsene og plutselig sitter du blant glassmaneter og blekksprut i havdypet, eller under nordlyset og nyter reinsdyr fra fjellet.

 

 

Kjente og ukjente lukter og smaker, vakker musikk og sterke visuelle uttrykk som knytter det hele sammen. Dette blir en kveld full av historier og unike sanseinntrykk.

 

Kokkene:

Kveldens kulinariske komponister har fått ansvaret for å sikre en helhetlig matopplevelse og er ingen ringere enn Espen Aunaas og Jørgen Dons.

 

Espen Aunaas

Espen er hovedkjøkkensjef hos Britannia og har lang erfaring fra fantastiske Michelin-restauranter i Spania.

I tillegg har han vært kjøkkensjef hos Credo, konsernkjøkkensjef i Frati-gruppen og kaptein for Det Norske Kokkelandslaget. Du er i de beste hender når Espen er ansvarlig for det du får på tallerkenen.

 

Jørgen Dons

Mannen som skal løfte smaksopplevelsen enda et hakk ved å komponere kveldens drikkemeny. Mester-bartenderen som til daglig er barsjef på Raus bar har også en imponerende merittliste.

Jørgen har tidligere blitt kåret til Nordens beste bartender, og nominert til bransjeprisen Best Bartender under Bartender’s Choice Awards.

 

Med seg har de stjernelaget av kokker fra Trøndelag:

 

Eskil Hildonen og Andreas Sørlie Trøjgaard
To Rom og Kjøkken

Fredrik Engen
Spontan

Marthe Kilen
Fru Nelik

 

Flere kokker slippes snart.

Konferansierer:

 

Lisa Tønne

Mari H. Smistad

 

Artister:

Amanda Tenfjord

Anders Jektvik

 

Flere artister slippes snart.

 

Dette er ERG: