Il Divo

Billetter i salg fra 14.september
Bestill biletter her

Il Divo til Trondheim med `Il Divo Greatest Hits & Christmas Tour!`

Opera-pop vokalgruppen Il Divo er en suksess verden over. Nå blir det julekonsert med den berømte kvartetten i Trondheim Spektrum 19.desember. Publikum i Trondheims storstue får en storslått konsert med popklassikere og kjente julesanger i operadrakt.

Il Divo slapp sitt første album i 2004 og tok en hel verden med storm. Vokalgruppa sang seg inn i hjertene til millioner av fans med sitt unike operakonsept. Kvartetten har siden toppet albumlister og hentet hjem utallige internasjonale priser gjennom hele sin imponerende operakarriere. Ekstra populære verden over er Il Divos unike julekonserter.

Vi er stolte og glade over å kunne presentere Il Divos Greatest Hits & Christmas Tour for første gang i Trondheim. En opplevelse du må få med deg. Konserten er i regi av Nordic Beats og Trondheim Stage

 

 

 

Vi tilbyr buffetrestaurant i forkant til «Il Divo» som du kan booke her. Gled deg til en rikholdig buffet med kalde og varme retter av lokale råvarer, samt desserter. I desember serveres vår smakfulle julebords meny. Utvalg av drikke med og uten alkohol. Det er også mulig å booke bord reservasjon i vår Teaterbar, her får du et utvalg av drikke med og uten alkohol.

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Buffetrestaurant og Teaterbar

Vi tilbyr buffetrestaurant i forkant til alle forestillingene «Det Spektakulære juleshow» og «Il Divo» i desember. Les mer og book bord

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer