Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 04. februar 2023.

Melodi Grand Prix 2023

Melodi Grand Prix Finale 2023 i Trondheim Spektrum!

Konfettikanonene er ladet når Melodi Grand Prix endelig er tilbake med publikum i salen!

 

Det blir heftig ny musikk, fantastiske artister, nostalgiske øyeblikk og noen overraskelser når årets delfinalister kjemper om den gjeve finaleplassen og æren av å representere Norge i den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest.

 

Programledere for Melodi Grand Prix 2023 er Arian Engebø og Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Ta med deg hele vennegjengen, og bli med på en fantastisk fest og eksplosiv musikkglede i Trondheims storstue.

 

 

PRAKTISK INFORMASJON – MELODI GRAND PRIX I TRONDHEIM SPEKTRUM LØRDAG 4. FEBRUAR

 

TIDSPUNKT
Dørene åpner kl. 18:00, men det vil ta litt tid å få alle publikummere inn gjennom dørene så det er lurt å beregne god tid. MGP sparker i gang kl. 19:50, men alle publikummere må være på plass på setet sitt i salen senest kl. 19:20.

BILLETTER/INNGANG
For at publikumsflyten skal gå mest mulig optimalt er det viktig at du bruker inngangen som står på billetten, se kart over innganger under.

HOVEDINNGANG 2       Felt 006 – 009, 101 – 111 og 310 – 316
INNGANG 4                    Felt scene 1 og 2 og Felt 001 – 005
INNGANG 5                    Felt 301 – 309
INNGANG 6                    Felt 317 – 325
INNGANG 1A                  HC

Eventim har billettkontor ved Inngang 2A.
Det vil være verter utenomhus og inne i arena som vil være behjelpelige med å vise vei, men husk å møte opp tidlig, alle skal finne plassene sine i god tid før MGP starter!

ADKOMST/PARKERING
Det er ingen parkering ved Trondheim Spektrum under MGP. Vi anbefaler derfor publikum å komme gående til Spektrum, enten via gangbroene over Nidelva eller langs Klostergata.

SERVERING/GARDEROBE
Det er flere barer i arenaen med salg av alkoholfri og alkoholholdig drikke og snacks. Vinbaren har et større utvalg av viner på glass og ost & spekemat. I snackbaren tilbys varme og kalde drikkevarer, i tillegg til pølser, pizza og kioskvarer. Det er mulig å handle i barene både før og under show.
Det er ingen garderobe på dette arrangementet.

HANDICAP/LEDSAGERE
For dere som har billetter til HC-områdene, vær veldig tidlig ute så alle kommer seg på plass i god tid før konsertstart. Det er HC-parkering ved Trondheim Spektrum for dere som har HC-billetter, men vi kan dessverre ikke garantere plass.

ETTERFEST
Dersom du har kjøpt billett til Etterfest må denne byttes til armbånd. Dette gjør du etter ankomst Trondheim Spektrum. Utdeling av armbånd foregår rett innenfor Hovedinngang 2 (ved siden av billettkontoret) og innenfor Inngang 4 fra klokken 18.00.

ANNEN RELEVANT INFORMASJON

Ta med deg plakater, glitter og stas til vår festkveld i Trondheim Spektrum.

NB! Vi minner om at dette er en TV-produksjon. Det er mye teknisk rigg inne i salen og ikke alle plasser vil ha like god sikt. Vi tar forbehold om at plassene dine kan bli flyttet ved behov og at ikke alle plasser stemmer overens med salkartet. Vi ber om forståelse for dette.

Ellers kan man ikke ha med gjenstander som kan være til fare for andre gjester og artister. Alle skarpe gjenstander vil bli konfiskert i inngangen, paraplyer kan derfor ikke medbringes inn i arenaen.  Medbrakt alkohol, mat, flasker o.l er heller ikke tillatt.

Vi ønsker alle en riktig god fornøyelse😊

 

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer