Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 17. desember 2022.

Nye Hjorten Teaters Spektakulære Juleshow

Nye Hjorten Teater sparer verken på julekuler eller glitter når de inviterer publikum til sitt musikalske festfyrverkeri av et juleshow i Trondheim Spektrum!

 

To forestillinger 19:00 og 21:00 alle showdager

02. – 10. des
12. – 17. des

 

I en vidunderlig og bred julespagat som spenner mellom det nære og det svære, det tradisjonsrike og det overraskende, så garanteres det for både gåsehud, latterbrøl og tidenes julestemning. Enten julebordet består av vennegjengen på 5, swingersklubben på 9 eller hele arbeidsplassen på 269 personer inklusive følge, så vil et førjulsbesøk i Nye Hjorten Teater bli en uforglemmelig opplevelse.

 

Dørene åpner 18:00

 

 

 

Buffetrestaurant

Vi tilbyr buffetrestaurant i forkant til alle forestillingene «Det Spektakulære juleshow» som du kan booke her. Gled deg til en rikholdig buffet med kalde og varme retter av lokale råvarer, samt desserter. I desember serveres vår smakfulle julebords meny. Utvalg av drikke med og uten alkohol.

 

Teaterbar

Du kan også booke bord reservasjon i vår Teaterbar, her får du et utvalg av drikke med og uten alkohol.

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer