Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 26. mars 2022.

SIRKUS DDE I 30 ÅR

PRAKTISK INFORMASJON

 

Nå nærmer endelig vårens vakreste eventyr seg, nemlig SIRKUS D.D.E 30 år i Trondheim spektrum, lørdag 26. Mars. Her følger viktig praktisk informasjon til deg som har sikret deg billett

 

TIDSPUNKT

Dørene åpnes klokken 18.30, men for dere som allerede har kjøpt billett til forspill eller en av våre middagspakker åpner dørene allerede klokken 17.30.

Det blir en pause i konserten, og showet varer fram til ca. klokken 23.00

 

INNGANG

Se godt på billetten din, for den forteller deg hvilken inngang du skal benytte!

Har du kjøpt middagspakke eller forspill, kan du benytte fast-track ved hovedinngang 1 uavhengig av det som står på konsertbilletten din.

Det blir fullt hus i Spektrum, så vi anbefaler dere i publikum å være tålmodige og beregne godt med til ved ankomst til arena

ADKOMST

Veiene til Spektrum blir stengt i krysset Klostergata/Mauritz Hansens gate. Kun beboere og akkrediterte, samt HC-transport får passere ned til Spektrum.

Vi anbefaler å komme gående til Spektrum, enten over en av gangbroene eller langs Klostergata.

 

SERVERING/GARDEROBE

Det blir store hovedbarer i begge plan – på nedre plan i Hall E og i øvre plan utenfor hall D. I tillegg blir det flere barer i tilknytning til hall A. Det blir mulig å handle i barene før konserten og i pausen.

For dere som har kjøpt forspill billett eller middagspakke, kan fast-track-baren i hall D benyttes før konsert og i pausen.

Det blir satt opp ekstra toaletter i Hall E.

Det er ingen garderobe på denne konserten.

 

HANDICAP/LEDSAGERE

For dere som har billetter til HC-områdene, vær veldig tidlig ute så alle kommer seg på plass i god tid før konsertstart. Det er HC-parkering på arena for dere som har HC-billetter (vi kan ikke garantere plass).

 

ANNEN RELEVANT INFORMASJON

Man kan ikke ha med gjenstander som kan være til fare for andre gjester og artister. Alle skarpe gjenstander vil bli konfiskert i inngangen, paraplyer kan derfor ikke medbringes inn i arenaen.  Medbrakt alkohol, mat, flasker o.l er heller ikke tillatt.

 

INFORMASJON TIL DEG SOM HAR KJØPT MIDDAGSPAKKER OG FORSPILL

  • Innslipp fra 17.30 via hovedinngang 1 (se kart)
  • Bevis for kjøpet ditt medbringes til innslipp, hvor du vil få utdelt korrekt adgangsbånd.
  • Forhåndsbestilt middagspakke gir også adgang til forspill i hall D og fast-track-bar uten ekstra kostnad.

HAR DU BILLETT TIL MIDDAGSBUFFET I KONFERANSESALEN ELLER HALL F?

Disse buffetene flyttes til hall D. Buffeten serveres som en egen restaurant inne i forspillokalet, i en adskilt sone eksklusivt for deg som har forhåndskjøpt buffeten. Her kan du nyte god mat, kombinert med et forspill som setter deg i den rette stemningen i timene før konserten.

 

 

SIRKUS DDE I 30 ÅR!

 

26. mars 2022 byr DDE opp til festforestilling på «heimebane». Anledningen er 30 fylte år, og manesjen er intet mindre enn Trøndelags storstue, Trondheim Spektrum. Sirkus DDE byr på allsang og fest, på magiske og rørende øyeblikk. I det hele tatt, dette blir en unik opplevelse!

 

I tre tiår har DDE vært en del av det norske kulturlivet, ikke bare i tekst og musikk, men også som garantist for stemning, allsang og trivsel. Antall hit’er, konserter, solgte plater eller publikummere, er blitt til «utallige», og turnékartet er omtrent uten hvite flekker. Bandet har laget musikk, reist og gjøglet, vært perlevenner og visstnok også hatt en og annen krangel. De har spilt seg gjennom historien, fra de første steg i «After Dark» og til eventyret de nå kan se tilbake på.

 

Når DDE innbyr til neste års store markering, er det med hver bygdefest og klubbkonsert, festival, martna og studentuke i minne. Det er med alle som har sunget med, hoppet og danset. SIRKUS er forestillingen du ikke bare skal se og høre. Det er forestillingen du blir deltager i når hele Trondheim Spektrum tas i bruk.

 

Uten Frode Viken hadde det ikke vært noe DDE. Han var sentral i hva bandet ble, og var en viktig skaperkraft. Frode gikk dessverre bort i 2018. Men sangene han laget og tekstene han skrev, lever videre til evig tid. 26. mars 2022 synger vi dem sammen i Trondheim Spektrum!

 

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer