Tiësto

Bestill biletter her

Konserten med Tiësto & special guest Matoma i Trondheim Spektrum har blitt flyttet til 8. desember 2022

 

Dessverre har pandemien satt en foreløpig brems for Tiësto -konserten i Trondheim Spektrum torsdag 9. desember 2021. Det er en krevende og uoversiktlig situasjon i Norge og verden nå som gjør at turnélogistikken ikke er gjennomførbar og derfor er alle Tiësto-konsertene som skulle gå i Norge flyttet.

 

Vi ser frem til fest i desember neste år!

 

NY DATO:

Trondheim Spektrum 8. desember 2022

Alle billetter som er kjøpt til konserten i neste uke vil være gyldige til ny dato i 2022. Billetten du har mottatt gjelder automatisk til den nye datoen, og du trenger ikke gjøre annet enn å møte opp til arrangementet på den nye datoen, med den billetten du allerede har mottatt. Du vil ikke motta nye billetter.

 

For å få tilbakebetalt billettene dine ber vi deg utfylle skjemaet du finner ved å klikke på denne linken:

https://kundeservice.eventim.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360001700460

 

Frist for å be om refusjon av billettene: 7. januar 2022

 

 

Verdens beste DJ kommer til Trondheim desember 2022 ! 

EDMens Gudfar, Tiësto inviterer til tidenes førjulsfest når han inntar Trondheim Spektrum 8. desember 2022

 

Tiësto, eller Tijs Michiel Verwest som han egentlig heter, har over 8 milliarder globale streams på tvers av plattformer, mer enn 36 millioner totale platesalg og over 160 millioner TikTok-visninger på tvers av brukere. DJ-en og produsenten er også den eneste artisten som noensinne som har blitt titulert som «The Greatest DJ Of All Time».

Da den prestisjetunge DJ Mag topp 100 DJs kåringen startet i 2004 debuterte nederlenderen med #1, og siden den gang har han vært inne på topp 10 listen i 16 år på rad!
Med utallige hits og sagnomsuste live-shows har han vært med på å utforme dansemusikken til flere generasjoner, og viser absolutt ingen tegn til å tråkke på bremsen.

“Kongen av dansemusikk» er bare én av mange titler den nederlandske veteranen har blitt tildelt opp igjennom årene. Helt siden 90-tallet har han stått for sjangerbrytende trance-, dance-, og klubbfavoritter, samt en endeløs rekke hits og remixer av verdenskjente artister.

I 2015 vant han sin første Grammy for sin remix av John Legends «All Of Me». Live har han dominert på festivaler verden over i en årrekke med sine energiske og
komprimissløse DJ-set, og han har headlinet festivaler som Coachella, Tomorrowland, Ultra Miami og EDC Las Vegas, i tillegg til sitt fortsatt pågående 8 år lange residency, med Hakkasangruppen i Las Vegas.

De siste årene har han levert hits som “Jackie Chan” med Post Malone, Preme, og Dzeko, “Ritual” med Jonas Blue og Rita Ora, og ikke minst monsterhiten “The Business” som i ettertid har fått en feature av Ty Dolla $ign. Tiësto har fortalt gjentatte ganger at han har et helt spesielt forhold til Norge, siden det var her han slo gjennom som DJ.

Det er mildt sagt stas å kunne invitere til dans med superstjernen Tiesto 9. desember!

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og barer.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer