Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 28. oktober 2021.

TIX til UKA 2021

TIX kommer til UKA og Trondheim Spektrum!

 

Bak TIX finner du Andreas Haukeland – en av Norges aller største artister. Den karakteristiske figuren med pels, solbriller og pannebånd har lenge hatt et mål om å bli Norges største artist.

 

2020 åpnet med at TIX arrangerte to konserter på Sentrum Scene. Den første konserten solgte ut på 26 sekunder. Da coronaviruset kom til Norge ble planene for det kommende året satt på vent, men TIX valgte igjen å følge fansens behov og slapp låten «Karantene» som ble allemannseie over natten. I starten av mai hadde han hele 11 låter samtidig i topp 200 i Norge, og vippet sin egen #1 på Spotify ned fra tronen. Samme året har han også vært aktuell som dommer i Idol på TV2.

 

Sommeren 2021 skulle vært en lang runde med festivalkonserter – selv om mye har falt fra i pandemien så står konserten hos UKA igjen som en eksklusiv mulighet til å oppleve TIX live i år – så her er det bare å glede seg!

 

På support har TIX med Soppgirobygget!
Duoen fra Oslo har flere millioner streams på Spotify, og har i flere år vært med på å prege de norske topplistene med store hits som «Afterski» og «Domen». De lager alltid et rått show når de står på scenen, og det blir intet mindre når de kommer til UKA!

 

UKA tar hensyn til alle retningslinjene som er på gjeldende tidspunkt og vil gjøre publikum trygge på at vi skal lage en best mulig, men også trygg opplevelse. Ved kansellering refunderes billetter i henhold til salgsbetingelsene til Eventim.

 

UKA er Norges største kulturfestival i bredde, besøkende, variasjon og begeistring. Festivalen settes opp annethvert år og arrangeres av 1900 frivillige. Med et kulturprogram som strekker seg over tre uker, med over 200 arrangementer og 90 000 solgte billetter, står UKEfølelsen sentralt i Trondheim i oktober. For mer informasjon om festivalen og arrangementene, besøk www.uka.no.

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer