Nye datoer 2022! Cirque Du Soleil — Corteo

Bestill biletter her

STORSLÅTT OG SPEKTAKULÆRT FAMILIESHOW TIL TRONDHEIM SPEKTRUM!

Verdensstjernene i Cirque du Soleil har i årevis trollbundet publikum over hele verden med sine storslåtte og halsbrekkende show.

NYE DATOER FOR SHOWENE I TRONDHEIM:
«Corteo»-forestillingene i Norge er flyttet fra september 2020 til november 2022. Cirque Du Soleil inntar derfor Trondheim Spektrum 18. – 20. november 2022. Billettkjøpere har mottatt en mail om dette. Dersom du ikke finner den i innboksen, vennligst sjekk spam/søppelpost.
Billettene dine gjelder til forestillingen som er samme ukedag og klokkeslett som dine opprinnelige billetter. Du beholder også de samme setene. Se oversikten under for å finne din nye dato.

Billettene blir endret automatisk på din konto på ticketmaster.no, slik at du kan logge inn og laste dem ned på nytt. Dersom du bruker appen vil dine billetter oppdatere seg med riktig informasjon.

OM CORTEO:

Corteo er beskrevet som en helt unik produksjon innen sirkuskunst, regissert av Daniele Finzi Pasca. Showet hadde premiere i Montreal i april 2005 og har siden den gang blitt sett av imponerende 9 millioner mennesker. Med enorm global interesse og etterspørsel har Cirque du Soleil fremført forestillingen i 20 land og hele 4 kontinenter. I 2018 ble forestillingen utvidet og videreutviklet for større arenashow.

Corteo, som betyr kortesje på italiensk, er en forestilling hvor historien ses gjennom en klovns øyne. Handlingen går ut på at klovnen forestiller seg sin egen begravelse, som finner sted i et karneval med engler som overvåker alt som skjer. Showet kombinerer lidenskapen til skuespillerne med kraften til akrobatene, og tar publikum inn i en teaterverden som er både komisk og spontan, samtidig som den bærer preg av mystikk.

Forestillingen blander det humoristiske med det tragiske, og perfeksjon med sjarmen av det uperfekte. På den måten fremheves både klovnens styrke og skjørhet på samme tid, og illustrerer den delen av menneske som er i oss alle.
Musikken er leken og lyrisk, og bærer Corteo gjennom en feiring av det magiske.

 

Konseptet og den unike scenebruken bringer publikum inn i en atmosfære som man aldri har sett tidligere i Cirque du Soleils forestillinger.

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og drikke

Under konserten finnes det tilgang til både enkel servering av mat og drikke fra våre kiosker og barer.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer

Corteo by Cirque du Soleil is BACK!

Offisiell trailer

Les mer