Dette er et tidligere arrangement som var ferdig den 13. april 2021.

Avlyst! Venner for livet

Billetter i salg fra 1. april kl. 12.00

Venner for livet – en konsertturne med Vinni, Tone Damli, Inger Lise Rypdal, Tuva Syvertsen, Hans Petter Aaserud, Tshawe, Arne Hurlen og AdmiralP.

 

Våre mest folkekjære og kjente musikkartister vil skape et show der de byr på seg selv, fremmer hverandre og skape god stemning for hele familien. www.vennerforlivet.live

 

Mange av artistene har du kanskje opplevd på konserter, show og i TV-opptredener tidligere, sist kanskje i TV2s programserie Hver gang vi møtes?.

 

På scenen i Trondheim Spektrum har de med seg et band med strykere og korister. Velkommen til Venner for livet med Vinni, Tone Damli, Inger Lise Rypdal, Tuva Syvertsen, Hans Petter Aaserud, Tshawe, Arne Hurlen og AdmiralP.

 

Runde bord på parkett, spiseplikt ved servering av alkohol. Det selges kun 4 billetter per bord, i henhold til smittevernsregler. Dersom flere enn dette kommer fra samme kohort, kan ny felles bordplassering avtales ved inngang, om mulig.

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer

Tidsskjema

  • 19:00 Dørene åpner
  • 20:00 Konsertstart