int(0) int(0) WIG WAM - Trondheim Spektrum

WIG WAM

Bestill biletter her

Med det splitter nye comeback-albumet «Never Say Die», har Wig Wam gjeninntatt plassen som landets udiskutable hardrock-konger, og er atter en gang på vei ut i manesjen for å lage rockemagi.

 

Til tross for den pågående pandemien har Produsentene Taran AS og United Stage Norway i samarbeid med Wig Wam besluttet å gjennomføre den lenge etterlengtede og planlagte turnéstarten. Uken etter turnéstarten I Oslo for «The Never Say Die Tour» går turen til frontfigur Åge Sten Nilsens nye hjemby, Trondheim!

Albumet «Never say die» har fått fantastiske tilbakemeldinger fra publikum og anmeldere fra hele verden. Nå vil publikum få oppleve de nye låtene samt klassiske hits fra gruppens første storhetstid – LIVE for første gang !!

 

Arenainformasjon
Dørene åpnes: ca. 1 time før start.
Varighet ca. 1 time og 20 minutter.
Alle tidene er cirkatider og endringer kan forekomme. Vær ute i god tid.

Dette er et intimshow der salen i Trondheim Spektrum er nedskalert for å overholde reglene for smittevern.

 

Servering
I forbindelse med Covid-19 restriksjonene er det spiseplikt for alle som ønsker alkoholservering. Til denne konserten tilbyr Trondheim Catering en 5-retters meny som må forhåndsbestilles, dette kan gjøres sammen med billettkjøpet.
Drikke og snacks kan kjøpes ved bordet.
Snacks eller lignende er ikke tilstrekkelig måltid for å skjenke alkohol.

 

Smittevern i Trondheim Spektrum
For at ditt besøk hos oss skal være tryggest mulig for deg og andre så ber vi deg om å være oppmerksom på følgende:
– Alle besøkende skal registreres individuelt i vårt system senest ved adkomst. Bruk QR-kode som du finner ved inngangspartiene.
– Hold nødvendig avstand, – og vær nøye med håndvask og hygiene.
– Følg anvisning fra vårt personale når du er i Trondheim Spektrum. Følg også de generelle anbefalingene som er gitt av myndighetene.
Trondheim Spektrum følger nasjonale og lokale råd og pålegg fra våre smittevernmyndigheter. Vi har etablert et omfattende smittevernregime som blant annet innebærer rutinemessig desinfeksjon og en rekke andre tiltak. Endringer kan komme uten ytterligere varsel ift den enhver tids rådene smittesituasjon.

 

Velkommen til et trygt arrangement hos oss.