Hvorfor velge Trondheim Spektrum?

Trondheim Spektrum har flotte lokaler for alle typer arrangement. Her kan du leie lokaler til konserter, idrettsarrangement, messer, konferanser, eventer og selskap midt i hjertet av Trondheim.

Kontakt oss

Beliggenhet
Midt i hjertet av Trondheim finner du Trondheim Spektrum, Europas største flerbruksarena. Beliggenheten ved Nidelven med parker og grøntområder rundt viser frem byen fra sin beste side. Fra sentrum er det enkelt å gå eller sykle. Kollektivtilbudet er godt tilrettelagt, og det er en kort spasertur fra holdeplasser i nærheten. Se transport og parkering for mer informasjon.

 

Arealer
Våre 33 200 kvm er fordelt på flere haller, konferansesenter, selskapslokaler og et lyst og romslig vrimleområde med snack- og espressobar, men muligheter for å åpne flere salgsboder.

Det finnes lokaler for alle typer arrangement. Arealene er i stor grad skalerbar og kan endres etter ønske. Her kan man arrangere parallellkonferanse med flere foredrag samtidig, eller ha et heldagsarrangement som kan gå over til selskap på kvelden.

Vårt selskap- og konferansesenter består av 18 moderne og fullt utstyrte rom fra 14 til 186 kvm i tillegg til en flott konferansesal på 400 kvm. Vår største hall kan ha 12 000 publikum. Mer informasjon om de ulike arealene finner du nederst på denne siden.

 

Unike opplevelser
Vår visjon er unike opplevelser. Vi legger til rette for unike opplevelser for alle som besøker oss, om det er arrangør, publikum eller deltakere i idretten.

Det riktige lokalet er avgjørende for å skape rett stemning. Vi har lang erfaring med arrangementer av ulike størrelser. Vår stab er profesjonell og effektiv og står til disposisjon der det måtte være behov. Vi kan skaffe alt innen moderne lyd, lys, scene og audiovisuelle hjelpemidler via våre faste samarbeidspartnere. Vi bistår gjerne tidlig i planleggingsprosessen slik at du får det beste resultatet.

 

Mat og drikke
God mat og drikke er en viktig faktor for et flott arrangement. Våre ansatte har fokus på å gi god service, og vår restauratør med ett av Trondheims største kjøkken har en rikholdig meny som enkelt kan tilpasses etter dine ønsker. Vi serverer til alle arrangement om det skal være gourmet måltider til store banketter eller enkel møtemat.

 

 

 

 

Vi hjelper deg med

  • Servering
  • Møtemat
  • Lyd & lys
  • Scene
  • Rigging
  • Vertskap & Sikkerhet

ARRANGERE I TRONDHEIM SPEKTRUM?

 

Ta kontakt med

Roger Stokke
sales and event manager

roger@trondheimspektrum.no
tlf 482 84 636

 

Erik Hoftun
sales and event manager

erik@trondheimspektrum.no
tlf 907 14 940

Arrangere noe i Trondheim Spektrum?

Send oss en melding!