Idrettsarrangement

Trondheim Spektrum egner seg godt for internasjonale og nasjonale idrettsarrangement. Arenaen er tilpasningsdyktig og skalerbar, og kan benyttes til mange ulike idrettsarrangement.

Kontakt oss

Trondheim Spektrum har fem store haller som kan tilpasses og skaleres etter bruk. De tre største hallene våre har til sammen 9 håndballflater i tillegg har vi en mindre hall med 6 minihåndballflater. Mer informasjon om de ulike arealene finner du nederst på denne siden.

 

God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen og viktig for et vellykket arrangement. Trondheim Spektrum har et eget profesjonelt kjøkken som alltid sørger for å tilberede og servere god mat til alle. Ønskes det å arrangere bankett på kvelden har vi lokaler som passer utmerket til dette. Vi bistår gjerne tidlig i planleggingsprosessen slik at du får den menyen og det beste resultatet på ditt arrangement.

 

Nidarø har vært idrettsarena i flere generasjoner. Det første idrettsarrangementet ble gjennomført i 1900 på Øen Stadion, som i dag er Trondheim Spektrum. Hvert år foregår det store og små idrettsarrangement både inne og ute. Det er 20 ulike idretter som benytter dagens anlegg. I 2020 er Trondheim vertsby for flere kamper under EM i håndball, både for kvinner og menn. De største arrangementene foregår inne og tar i bruk hele Trondheim Spektrum.

 

 

 

 

 

 

Vi hjelper deg med

  • Servering
  • Møtemat
  • Lyd & Lys
  • Scene
  • Rigging
  • Vertskap & Sikkerhet

Arrangere et idrettsarrangement i Trondheim Spektrum?

Ta kontakt med

Roger Stokke
sales and event manager

roger@trondheimspektrum.no
tlf 482 84 636

Arrangere noe i Trondheim Spektrum?

Send oss en melding!