Konserter & show

Trondheim Spektrum har både fasilitetene og kapasiteten som trengs for å skape unike konsert opplevelser. Vi har flere lokaler som passer både til store og små konserter og show. A-hallen i Trondheim Spektrum er en av Norges største innendørs arena med plass til 12 000 personer.

Kontakt oss

Konserter i verdensklasse
Her kan man ha konserter i verdensklasse, standup, show, musikaler og mye mer. Vi har hatt stor suksess når vi har hatt besøk av nasjonale og internasjonale artister. Gode rutiner og innarbeidet logistikk gjør det enklere å skape en unik opplevelse både for arrangører og gjester. Det er direkte inngang til hallene for kjøretøy, slik at det er enkelt for arrangører å rigge til.

 

Det riktige lokalet er avgjørende for å skape rett stemning. Vi har lang erfaring med arrangementer av ulike størrelser. Vi kan skaffe alt innen moderne lyd, lys, scene og audiovisuelle hjelpemidler via våre faste samarbeidspartnere. Vi har flere skjermer, Led-bannere og kube til disposisjon. Vi bistår gjerne tidlig i planleggingsprosessen slik at du får det beste resultatet.

 

Enkel adkomst
Det er enkelt å komme seg til Trondheim Spektrum. Se transport og parkering. Vi har hatt flere suksessrike konserter der publikum har kommet gående fra sentrum.

 

Sikkerhet og vertskap
Gjennom Spektrum Crew leverer vi alt innen sikkerhet, vakt og vertskapstjenester, ta kontakt for mer informasjon.

 

Mat og drikke
God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen. Trondheim Spektrum har et eget profesjonelt kjøkken som alltid sørger for å tilberede og servere god mat til alle. I tillegg til våre faste utsalgssteder tilpasser vi mat- og drikkekonsept etter arrangementets behov

 

 

 

 

Vi hjelper deg med

  • Servering
  • Møtemat
  • Lyd & lys
  • Scene
  • Rigging
  • Vertskap & Sikkerhet

ARRANGERE KONSERT ELLER MUSIKAL I TRONDHEIM SPEKTRUM?

 

Ta kontakt med

Roger Stokke
sales and event manager

roger@trondheimspektrum.no
tlf 482 84 636

 

Erik Hoftun
sales and event manager

erik@trondheimspektrum.no
tlf 907 14 940

Arrangere noe i Trondheim Spektrum?

Send oss en melding!