Kurs & konferanser

Trondheim Spektrum har årelang erfaring med kurs og konferanser i alle formater og størrelser. Vi har rom for det meste, enten du trenger et lite møterom for 4 – 20 personer, eller du skal arrangere en konferanse opp til 8 500 personer midt i hjertet av Trondheim.

Kontakt oss

Lokaler
Arealene er i stor grad skalerbar og kan endres etter ønske. Her kan man arrangere parallellkonferanse med flere foredrag samtidig, eller ha et heldagsarrangement som kan gå over til selskap på kvelden. Vårt konferansesenter består av 18 moderne og fullt utstyrte møterom fra 14 til 186 kvm i tillegg til en flott konferansesal på 400 kvm. Mer informasjon om de ulike arealene finner du nederst på denne siden.

 

Beliggenhet
Med en beliggenhet midt i hjertet av Trondheim er det enkelt for alle deltakere å komme til arrangementet. Fra sentrum er det enkelt å gå eller sykle. Kollektivtilbudet er godt tilrettelagt, og det er en kort spasertur fra holdeplasser i nærheten. Beliggenheten ved Nidelven med parker og grøntområder rundt viser frem byen fra sin beste side.

 

Teknisk utstyr
Gjennom våre faste samarbeidspartnere kan vi tilby de løsningene du måtte ønske av scene, belysning, filmopptak og andre audiovisuelle hjelpemidler. Vi har en profesjonell og effektiv stab som raskt kan rigge om mellom de ulike aktivitetene. Vi bistår gjerne tidlig i planleggingsprosessen slik at du får det beste resultatet.

 

Mat og drikke
God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen og essensielt for et vellykket arrangement. Trondheim Spektrum har et eget profesjonelt kjøkken som alltid sørger for å tilberede og servere god mat til alle, og kan tilby alt fra enkel møtemat til 3-retters bankettmiddager.

Har du spesielle ønsker kan vi tilby en meny  perfekt tilpasset ditt arrangement

 

 

Vi hjelper deg med

  • Servering
  • Møtemat
  • Lyd & lys
  • Scene
  • Rigging
  • Vertskap & sikkerhet

ARRANGERE KURS OG KONFERANSE I TRONDHEIM SPEKTRUM?

 

Ta kontakt med

Roger Stokke
sales and event manager

roger@trondheimspektrum.no
tlf 482 84 636

 

Erik Hoftun
sales and event manager

erik@trondheimspektrum.no
tlf 907 14 940

Arrangere noe i Trondheim Spektrum?

Send oss en melding!