Messer & utstillinger

Trondheim Spektrum er en unik møteplass for alle typer messer og utstillinger. Vi arrangerer årlig noen av verdens største messer med stor suksess. Våre skalerbare og mange arealer gjør Trondheim Spektrum perfekt til å arrangere nasjonale og internasjonale messer i ypperste kvalitet.

Kontakt oss

Årlige messer
Vi har arrangert noen av verdens største messer med 25-28 000 besøkende pr messe fra mer enn 70 ulike nasjoner. Trondheim Spektrum har vært arena for boligmesse og fiskerimessene Nor-Fishing og Aqua Nor i flere år med stor nasjonal og internasjonal deltakelse. Og har med det satt Norge, Trøndelag og Trondheim på kartet innenfor en svært viktig sektor.

 

Lokaler
Med våre flotte lokaler og fleksible løsninger er Trondheim Spektrum et godt alternativ for alle typer messer og utstillinger. Arenaen har totalt 33 200 m² fordelt på flere haller knyttet sammen med et lyst og åpent vrimleområde. Det er også en direkte inngang til hallene for kjøretøy, slik at det er enkelt for både utstillere og arrangører å rigge til. Trondheim Spektrum har et eget konferansesenter med mange moderne og topp utstyrte møterom i ulike størrelser. Mer informasjon om de ulike arealene finner du nederst på denne siden. Ved store tilstelninger kan utearealet i tillegg benyttes til blant annet boder, telt og uteservering.

Vi bistår gjerne tidlig i planleggingsprosessen slik at du får det beste resultatet.  Vårt spektakulære bygg gir uendelige muligheter – og du kan fylle det med det du vil.

 

Enkel adkomst
Med en beliggenhet midt i hjertet av Trondheim er det enkelt for alle deltakere og utstillere å komme til arrangementet. Fra sentrum er det enkelt å gå eller sykle. Kollektivtilbudet er godt tilrettelagt, og det er en kort spasertur fra holdeplasser i nærheten. Beliggenheten ved Nidelven med parker og grøntområder rundt viser frem byen fra sin beste side.

 

Teknisk utstyr
Gjennom våre faste samarbeidspartnere kan vi tilby de løsningene du måtte ønske av scene, belysning, filmopptak og andre audiovisuelle hjelpemidler.

 

Mat og drikke
God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen. Trondheim Spektrum har et eget profesjonelt kjøkken som alltid sørger for å tilberede og servere god mat til alle. I tillegg til våre faste utsalgssteder tilpasser vi mat- og drikkekonsept etter arrangementets behov.

 

 

 

 

 

 

Vi hjelper deg med

  • Servering
  • Møtemat
  • Lyd & lys
  • Scene
  • Rigging
  • Vertskap & Sikkerhet

ARRANGERE MESSE ELLER UTSTILLING I TRONDHEIM SPEKTRUM?

 

Ta kontakt med

Roger Stokke
sales and event manager

roger@trondheimspektrum.no
tlf 482 84 636

 

Erik Hoftun
sales and event manager

erik@trondheimspektrum.no
tlf 907 14 940

Arrangere noe i Trondheim Spektrum?

Send oss en melding!