Lei møterom i idylliske omgivelser ved Nidelven

Les mer

Nytt og moderne konferansesenter

I idylliske omgivelser ved Nidelven, noen minutter gange fra sentrum finner du våre flotte møterom og konferanselokaler i Trondheim Spektrum.

Vårt konferansesenter består av 18 moderne og fullt utstyrte møterom fra 14 til 186 kvm i tillegg til en flott konferansesal på 400 kvm. Her kan du lese mer om våre lokaler

God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen og essensielt for et vellykket arrangement. Trondheim Spektrum har et eget profesjonelt kjøkken som alltid sørger for å tilberede og servere god mat til alle, og kan tilby alt fra enkel møtemat til 3-retters bankettmiddager.

 

Konferansepakker

Vi tilbyr flere ulike konferansepakker der du kan velge mellom heldag- halvdag- og frokostpakker. Vi har skreddersydd smakfulle og energirike måltider til de ulike konferansepakkene. Leie av møterom, bespisning, vertskap, renhold, møblering/rigg av møterom og fri bruk av WiFi og AV utstyr er inkludert i prisen.

Her kan du lese mer om de ulike konferansepakkene

 

Det er også mulig å leie konferansesalen, ta kontakt ved interesse.

 

 

 

Ønsker du å bestille møterom? Ta kontakt med Gunnar Hugås for priser, booking eller omvisning av lokalene.

 

Gunnar Hugås
Kurs & Konferanse sjef

gunnar@trondheimspektrum.no
tlf 454 72 383

 

 

Mat og drikke til møtet

 

 

Send din forespørsel

Kurs & konferanse forespørsel
Type arrangement(Påkrevd)

Dato fra

DD slash MM slash YYYY

Dato til

DD slash MM slash YYYY

Fra klokken

Fra klokken
:

Til klokken

Til klokken
:
Ønskes visning av lokalene?

Andre aktuelle saker

NIPA

NIPA - Nasjonal Idrettspolitisk Arena - er en årlig møteplass for aktører innen idrett, politikk, næringsliv, media og forskningsmiljø der viktige idrettspolitiske tema løftes opp og debatteres. NIPA 365 - I tillegg til den fysiske møteplassen en gang i året på Brekstad arrangerer NIPA også digitale debatter med jevne mellomrom.

Les saken