Servering

Vi serverer til alle arrangement i Trondheim Spektrum

Se meny

I våre lokaler har vi en egen restauratør som sørger for fristende servering til ditt arrangement. Om det er en stor bankett, konferanse, konfirmasjon eller til et møterom så ordner vi med servering gjennom hele dagen.

God mat og drikke er viktig for at arrangementet ditt skal bli vellykket. Vi tilbyr full skala servering med kokker og servitører til alle arrangement. Vi bistår gjerne allerede i planleggingsfasen for at resultatet skal bli det beste. Ta gjerne direkte kontakt.

 

 

 

 

Vi har en egen Espressobar i Trondheim Spektrum. Her kan man slappe av i rolige omgivelser med flott utsikt mot Nidelelven og Ila kirke. Våre baristaer lager fantastisk kaffedrikker av høy kvalitet. I tillegg til kaffe, te, varm sjokolade og kalde drikkevarer kan vi også friste med noe å bite i.

 

Ved større arrangement gjøres kaffebaren om til vinbar og kan by på tapastallerken, foccacia, utvalgte oster med mere. I tillegg til et bredt utvalg av deilige viner fra rundt om i verden.

 

 

 

 

Våre snack- og express barer rundt om på anlegget sørger for at man har det man trenger mens arrangementet pågår, om det er en kjapp pølse i brød, varm panini, toast eller en salat. Våre smilende medarbeidere er spesialiserte på effektiv drift hvor god og rask service står i høysete. Ved større arrangement gjøres kioskene om til barer der man kan få kjøpt snacks som popcorn, baconsnacks, nøtter med mere og alt av deilig drikke en bar kan by på.

 

 

Vårt kjøkken er stolt vertskap for European Region og Gastronomy, og bruker i hovedsak utsøkte råvarer fra førsteklasses produsenter i Trøndelag.

 

 

Arrangere noe i Trondheim Spektrum?

Send oss en melding!