Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Våre snack- og express barer rundt om på anlegget sørger for at man har det man trenger mens arrangementet pågår, om det er en kjapp pølse i brød, varm panini, toast eller en salat. Våre smilende medarbeidere er spesialiserte på effektiv drift hvor god og rask service står i høysete. Ved større arrangement gjøres kioskene om til barer der man kan få kjøpt snacks som popcorn, baconsnacks, nøtter med mere og alt av deilig drikke en bar kan by på.

 

Vår espressobar gjøres om til vinbar og kan by på tapastallerken, foccacia, utvalgte oster med mere. I tillegg til et bredt utvalg av deilige viner fra rundt om i verden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre aktuelle saker

NIPA

NIPA - Nasjonal Idrettspolitisk Arena - er en årlig møteplass for aktører innen idrett, politikk, næringsliv, media og forskningsmiljø der viktige idrettspolitiske tema løftes opp og debatteres. NIPA 365 - I tillegg til den fysiske møteplassen en gang i året på Brekstad arrangerer NIPA også digitale debatter med jevne mellomrom.

Les saken