Trondheim Spektrum er Europas største flerbruksarena. Arenaen er meget fleksibel og tilfredsstiller alle krav til en moderne flerbruksarena. Trondheim Spektrum kan benyttes til konserter, idrettsarrangement, konferanser, messer og andre bedriftsarrangement.

 

Arenaen har totalt 33 200 kvm fordelt på flere haller knyttet sammen med et lyst og åpent vrimleområde. Samt kurs- og konferansesenter som består av 18 moderne og fullt utstyrte møterom fra 14 til 186 kvm i tillegg til en flott konferansesal på 400 kvm.

 

Vår største hall på 4 800 kvm har maks kapasitet på 12 000 publikummere og her har vi gjennomført med stort hell store arrangement som EM i håndball for menn, Melodi Grand Prix, Volbeat og Grease.

 

 

Trondheim Spektrum er en unik møteplass for alle typer messer og utstillinger. Verdens største messe for akvakultur-teknologi Aqua Nor arrangeres annen hvert år med stor suksess i Trondheim Spektrum og da tas i bruk hele anlegget både inne og ute. Messen samler mellom 20 000 og 28 000 besøkende fra 70 nasjoner, og rundt 700 leverandører. Dette gir en enorm verdiskapning for Trondheim. Våre skalerbare og mange arealer gjør Trondheim Spektrum perfekt til å arrangere nasjonale og internasjonale messer i ypperste kvalitet.

 

Med en beliggenhet midt i hjertet av Trondheim er det enkelt for alle å komme til arrangementet. Kollektivtilbudet er godt tilrettelagt, og det er en kort spasertur fra holdeplasser i nærheten. Beliggenheten ved Nidelven med parker og grøntområder rundt viser frem byen fra sin beste side.

Administrasjon

Se alle kontaktpersonene for
Trondheim Spektrum

Se alle

Lurer du på noe?

Send oss en melding!