Go back Lei møterom i idylliske omgivelser ved Nidelven

møterom
I idylliske omgivelser ved Nidelven, noen minutter gange fra sentrum finner du våre flotte møterom og konferanselokaler i Trondheim Spektrum

Nytt og moderne konferansesenter

I idylliske omgivelser ved Nidelven, noen minutter gange fra sentrum finner du våre flotte møterom og konferanselokaler i Trondheim Spektrum.

Vårt konferansesenter består av 18 moderne og fullt utstyrte møterom fra 14 til 186 kvm i tillegg til en flott konferansesal på 400 kvm. Her kan du lese mer om våre lokaler.

God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen og essensielt for et vellykket arrangement. Trondheim Spektrum har et eget profesjonelt kjøkken som alltid sørger for å tilberede og servere god mat til alle, og kan tilby alt fra enkel møtemat til 3-retters bankettmiddager.

 

Konferansepakker

Vi tilbyr flere ulike konferansepakker der du kan velge mellom heldag- halvdag- og frokostpakker. Vi har skreddersydd smakfulle og energirike måltider til de ulike konferansepakkene. Leie av møterom, bespisning, vertskap, renhold, møblering/rigg av møterom og fri bruk av WiFi og AV utstyr er inkludert i prisen.

Det er også mulig å leie konferansesalen, ta kontakt ved interesse.

 

Ønsker du å bestille møterom? Ta kontakt med Monica Strømberg for priser, booking eller omvisning av lokalene.

Bilde
bilde av baguett
Bilde
wraps med laks

Bli den første til å få siste nytt! 🤩

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter og arrangement

Alle felter merket med stjerne (*) er obligatoriske.

Hva er du interessert i?