Håndball VM 2023

6. – 12. desember

Bestill biletter her

Nå har du muligheten til å se Håndballjentene spille VM på hjemmebane for første gang på 24 år!

De norske jentene tar turen til Trondheim Spektrum i desember for å kjempe om nok et VM-gull. Skaff deg din billett til håndball-VM for kvinner 2023 i Trondheim Spektrum i dag!

 

Mesterskapet arrangeres i samarbeid med Danmark og Sverige, og Norge arrangerer to innledende puljer, en hovedrunde og to kvartfinaler på norsk jord. Innledende puljer starter i Stavanger i DNB Arena den 29. november, hvor Norge spiller i gruppe C. Deretter går ferden videre til Trondheim og Trondheim Spektrum for hovedrunde og kvartfinaler, før finalespillet går i Herning i Danmark 15.-17. desember.

 

Håndballjentene gleder seg til mesterskap på hjemmebane og til støtte fra nettopp deg i arenaen.
– Vi trodde vi skulle få muligheten til det i 2020, og endte opp med å spille i Danmark. Flere av oss hadde gledet seg veldig mye til det. At vi nå får sjansen er noe jeg ser veldig frem imot, sier Emilie Hegh Arntzen.

– Å spille mesterskap for Norge er veldig spesielt. Det er noe med det å ha flagget på brystet. Den tradisjonen som har blitt i Norge med førjulsmesterskap er noe vi alltid ser frem til. Å spille mesterskap på hjemmebane i tillegg, gjør det jo rett og slett til noe enda mer spesielt. Et hjemmepublikum som heier… Du kjenner det på kroppen, og det gir en ekstra dimensjon til det hele, sier kaptein Stine Bredal Oftedal

 

Pakkebilletter

Dagsbilletter 

 

Håndballjentene spiller følgende datoer:

– Innledende runde, Stavanger: 29. november, 1. og 3. desember
– Hovedrunde, Trondheim (hvis kvalifisert): 6., 8. og 10. desember
– Kvartfinale, Trondheim (hvis kvalifisert): 12. desember
– Semifinale/plasseringskamp, Herning (hvis kvalifisert): 15. desember
– Finale/bronsefinale/plasseringskamp, Herning (hvis kvalifisert): 17. desember

Hvem som blir Norges motstandere i innledende runde, blir først klart når VM-kvalifiseringen er ferdigspilt. Trekning av innledende grupper er planlagt til starten av juli.

 

NB! Klokkeslett for kampene er ikke klare enda

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer