Messer & utstillinger

messe

Trondheim Spektrum er en unik møteplass for alle typer messer og utstillinger. Våre skalerbare arealer gjør arenaen ideell for nasjonale og internasjonale messer av ypperste kvalitet.

Årlige messer
Vi har arrangert noen av verdens største messer med 25-28 000 besøkende pr messe fra mer enn 70 ulike nasjoner. Trondheim Spektrum har vært arena for boligmesse og fiskerimessene Nor-Fishing og Aqua Nor i flere år med stor nasjonal og internasjonal deltakelse. Og har med det satt Norge, Trøndelag og Trondheim på kartet innenfor en svært viktig sektor.

Lokaler
Med våre flotte lokaler og fleksible løsninger er Trondheim Spektrum et godt alternativ for alle typer messer og utstillinger. Arenaen har totalt 33 200 m² fordelt på flere haller knyttet sammen med et lyst og åpent vrimleområde. Det er også en direkte inngang til hallene for kjøretøy, slik at det er enkelt for både utstillere og arrangører å rigge til. Trondheim Spektrum har et eget konferansesenter med mange moderne og topp utstyrte møterom i ulike størrelser. Mer informasjon om de ulike arealene finner du nederst på denne siden. Ved store tilstelninger kan utearealet i tillegg benyttes til blant annet boder, telt og uteservering.

Vi bistår gjerne tidlig i planleggingsprosessen slik at du får det beste resultatet.  Vårt spektakulære bygg gir uendelige muligheter – og du kan fylle det med det du vil.

Enkel adkomst
Med en beliggenhet midt i hjertet av Trondheim er det enkelt for alle deltakere og utstillere å komme til arrangementet. Fra sentrum er det enkelt å gå eller sykle. Kollektivtilbudet er godt tilrettelagt, og det er en kort spasertur fra holdeplasser i nærheten. Beliggenheten ved Nidelven med parker og grøntområder rundt viser frem byen fra sin beste side.

Teknisk utstyr
Gjennom våre faste samarbeidspartnere kan vi tilby de løsningene du måtte ønske av scene, belysning, filmopptak og andre audiovisuelle hjelpemidler.

Mat og drikke
God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen. Trondheim Spektrum har et eget profesjonelt kjøkken som alltid sørger for å tilberede og servere god mat til alle. I tillegg til våre faste utsalgssteder tilpasser vi mat- og drikkekonsept etter arrangementets behov.

Vi hjelper deg med

Servering

Møtemat

Lyd & lys

Scene

Rigging

Vertskap & sikkerhet

Bilde
glitter

Arrangere messe eller utstilling? Ta kontakt med

Våre lokaler gir deg fleksible løsninger for alle typer messer

4 800 m²

Hall A

Kino: 9 694
Konferanse: 8 500
Bankett: 4 000
Full kapasitet: 12 000

 

2 250 m²

Hall F

Kino: 2 000
Konferanse: 2 000
Bankett: 1 000
Areal: 2 250

3 220 m²

Hall D

Kino: 2 000
Konferanse: 2 500
Bankett: 1 200
Areal: 3 220

1 908 m²

Hall E

Klasserom: 350
Selskap: 800
Kino: ikke egnet
Areal: 1 908
 

1 200 m²

Hall G

Sittende: 1 000
Areal: 1 200
Idrettsarrangement: 1 000
Konferanse: Ikke egnet