Kurs & konferanser

mendelshon konferansesal

Trondheim Spektrum har lang erfaring med kurs og konferanser i ulike formater og størrelser. Vi tilbyr fleksible lokaler, fra små møterom for 4–20 personer til konferanser med opptil 8500 deltakere midt i hjertet av Trondheim.

Lokaler: Våre arealer er skalerbare, tilpasses etter behov, og muliggjør parallelle arrangementer eller heldagsaktiviteter. Konferansesenteret har 18 moderne, fullt utstyrte møterom (14–186 kvm) og en konferansesal på 400 kvm.

Beliggenhet: Sentral plassering i Trondheim gjør det enkelt for deltakerne å nå arrangementet. Gode transportforbindelser og kort avstand til holdeplasser gjør ankomsten enkel. Beliggenheten ved Nidelven, med parker og grøntområder, gir en flott opplevelse av byen.

Teknisk utstyr: Alle våre møterom er utstyrt med standard teknisk utstyr. Våre samarbeidspartnere gir tilgang til sceneutstyr, belysning, filmopptak, og andre audiovisuelle hjelpemidler. Profesjonell stab står klar til å rigge om mellom ulike aktiviteter og bistår i planleggingsprosessen.

Mat og drikke: Trondheim Spektrum har et eget profesjonelt kjøkken som sørger for god matopplevelse. Fra enkel møtemat til 3-retters bankettmiddager, dekker vi alle behov for mat og drikke.

Konferansepakker: Vi tilbyr ulike konferansepakker, inkludert heldags-, halvdags- og frokostpakker. Møterom, bespisning, vertskap, renhold, og fri bruk av WiFi og AV-utstyr er inkludert for en komplett opplevelse.

Vi hjelper deg med

Servering

Møtemat

Lyd & lys

Scene

Rigging

Vertskap & sikkerhet

Bilde
glitter

Ønsker du å bestille møterom? Send en henvendelse til post@trondheimcatering.no eller fyll ut kontaktskjema nedenfor, så vil du få tilsendt et tilbud. 

Ønsker du en omvisning, har noen spørsmål eller trenger å vite mer om våre pakker, ta kontakt med Monica Strømberg for en uforpliktende prat.

romtype

Våre konferanselokaler

Konferansesenter

7 små/mellomstore møterom: 14 - 32m²
små møterom: opp til 8 personer
mellomstore møterom: opp til 16 personer
1 stort møterom: 112m²
4 Premium ved Hall A: 30 - 70m²
Selskap i Salongen: 64

464 m²

Sagbruket Selskapslokale

Totalt areal: 464m²
Indre: 185m² (kinooppsett til 150)
Midtre: 95m² (kinooppsett til 100)
Ytre: 183m² (kinooppsett til 200)

Webform

Send din forespørsel

Kurs og konferanse forespørsel

Alle felter merket med stjerne (*) er obligatoriske.

Type møte *
Ønskes visning av lokalet?