Konserter & show

volbeat

Trondheim Spektrum tilbyr optimale forhold for unike konsertopplevelser med flere passende lokaler for både store og intime arrangementer. A-hallen er en av Norges største innendørs arenaer med plass til 12 000 personer.

 

Konserter i verdensklasse
Her kan man ha konserter i verdensklasse, standup, show, musikaler og mye mer. Vi har hatt stor suksess når vi har hatt besøk av nasjonale og internasjonale artister. Gode rutiner og innarbeidet logistikk gjør det enklere å skape en unik opplevelse både for arrangører og gjester. Det er direkte inngang til hallene for kjøretøy, slik at det er enkelt for arrangører å rigge til.

Det riktige lokalet er avgjørende for å skape rett stemning. Vi har lang erfaring med arrangementer av ulike størrelser. Vi kan skaffe alt innen moderne lyd, lys, scene og audiovisuelle hjelpemidler via våre faste samarbeidspartnere. Vi har flere skjermer, Led-bannere og kube til disposisjon. Vi bistår gjerne tidlig i planleggingsprosessen slik at du får det beste resultatet.

Enkel adkomst
Det er enkelt å komme seg til Trondheim Spektrum. Se transport og parkering. Vi har hatt flere suksessrike konserter der publikum har kommet gående fra sentrum.

Sikkerhet og vertskap
Gjennom Spektrum Crew leverer vi alt innen sikkerhet, vakt og vertskapstjenester, ta kontakt for mer informasjon.

Mat og drikke
God mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen. Trondheim Spektrum har et eget profesjonelt kjøkken som alltid sørger for å tilberede og servere god mat til alle. I tillegg til våre faste utsalgssteder tilpasser vi mat- og drikkekonsept etter arrangementets behov

Vi hjelper deg med

Servering

Møtemat

Lyd & lys

Scene

Rigging

Vertskap & sikkerhet

Bilde
glitter

Arrangere konsert eller musikal i Trondheim Spektrum? Ta kontakt med

Våre haller

4 800 m²

Hall A

Kino: 9 694
Konferanse: 8 500
Bankett: 4 000
Full kapasitet: 12 000

 

3 220 m²

Hall D

Kino: 2 000
Konferanse: 2 500
Bankett: 1 200
Areal: 3 220

2 250 m²

Hall F

Kino: 2 000
Konferanse: 2 000
Bankett: 1 000
Areal: 2 250