Trondheim Spektrum

Trondheim Spektrum utside

Midt i hjertet av Trondheim skaper vi unike opplevelser

 

Ved bredden av idylliske Nidelven myldrer det av bredde- og toppidrett, kultur og underholdning, messer, konferanser, kongresser og firmatilstelninger som skaper unike opplevelser for alle som kommer innom. Her kan våre engasjerte medarbeidere hjelpe deg å finne flotte løsninger tilpasset dine ønsker.

Europas største flerbruksarena

Vi er Europas største flerbruksarena. Arenaen er meget fleksibel og tilfredsstiller alle krav til en moderne flerbruksarena. Med sentral beliggenhet og enkel adkomst kan vi tilby lokaler og matservering for store og små arrangementer. Trondheim Spektrum kan benyttes til konserter, idrettsarrangement, konferanser, messer og andre bedriftsarrangement.

Trondheim Spektrum har totalt 33 200 m² fordelt på 9 komplette håndballflater fordelt på 4 haller, en hall med 6 minihåndballflater, samt et lyst og trivelig vrimleområde som inneholder snack- og espresso-bar. Vår største arena på 4 800 m² har plass til hele 12 000 personer eller sitteplasser til 8 960 personer.

Show

Store og små messer og konferanser

Trondheim Spektrum er en unik møteplass for messer. Vi har arrangert noen av verdens største, som Nor-Fishing og Aqua-Nor. Ved slike store tilstelninger kan utearealet i tillegg benyttes til blant annet boder, telt og uteservering.

Vi har 18 ulike møterom i ulike størrelser fra 14 m² til 186 m², som kan benyttes til foredrag, konferanser, seminarer og selskap. Uansett størrelse er det mulig å få bevertning og oppfølging etter ønske.

Møterom

Konserter i verdensklasse

Trondheim Spektrum har både fasilitetene og kapasiteten som trengs for å skape unike opplevelser under store konsertarrangementer. Vi har hatt stor suksess når vi har hatt besøk av nasjonale og internasjonale artister. Gode rutiner og innarbeidet logistikk gjør det enklere å skape en unik opplevelse både for arrangører og gjester.

Show

Hvordan komme seg til Trondheim Spektrum?

Fra sentrum er det enkelt å gå eller sykle til Trondheim Spektrum. Kollektivtilbudet er godt tilrettelagt, og det er en kort spasertur fra holdeplasser i nærheten.

Trondheims beste kjøkken i Trondheims nye storstue 

God mat og drikke er viktig for at arrangementet ditt skal bli vellykket. Trondheim Spektrums restauratør har en av Trondheims største kjøkken, og bistår gjerne allerede i planleggingsfasen for at resultatet skal bli det beste.

Vår restauratør har alle rettigheter. Vi har flere utsalg inne i Spektrum, en frisk snackbar, en strøken Espressobar og flere utsalgssteder tilpasset hvert arrangement. Vi tilbyr menyforslag etter behov og skreddersyr gjerne for anledningen. Erfarne fagfolk innen kjøkken og servering vil gjøre sitt beste for at ditt arrangement skal bli perfekt.