Röyksopp

Röyksopp + Special Guest Susanne Sundfør til Trondheim Spektrum

Bestill biletter her

Norges største pionerer innen elektronikasjangeren er endelig tilbake i Trondheim for å skape en unik konsertopplevelse i Trondheim Spektrum!

 

Susanne Sundfør blir med når Röyksopp vender tilbake til scenen i høst! Opplev gamle og nye låter!

 

“Melody AM” (2001) gjorde Röyksopp til stjerner både nasjonalt og internasjonalt, et bevis på at elektronisk musikk hører hjemme både i og utenfor klubben. Singlene “Eple”, “What Else Is There” og “Do It Again” står fortsatt som ikoniske øyeblikk i norsk musikkhistorie, deres unike lydbilde gjør at de fremdeles er en av landets aller største musikkeksport.

 

De mange uforglemmelige samarbeidene med gjestevokalister har blitt en gjenganger, og stemmer som Anneli Drecker, Karin Dreijer (The Knife), Robyn, Lykke Li, Alison Goldfrapp og Susanne Sundfør er blant dem som har satt sitt preg på Röyksopp umiskjennelige lydlandskap. Sundfør har bidratt på låter som «Stay Awhile» (2022), «Oh, Lover» (2022), «Never Ever» (2016) og «Running to the Sea» (2014).

 

Etter suksesser som “The Understanding” (2005), “Junior” (2009), “Senior” (2009) og “The Inevitable End”, som tilsynelatende skulle være slutten på eventyret, gjorde de comeback med intet mindre enn tre plater i 2022. “Profound Mysteries I, II & III” var starten på et nytt kapittel —Röyksopp i full farge. Det spiller ingen rolle om man er gammel eller ny fan, Röyksopp produserer stadig vekk musikk som beveger både kropp og sjel.

 

 

Velkommen til en av årets største musikkopplevelser i Trondheim Spektrum den 26. oktober!

 

Hotell

Rundt Trondheim Spektrum finnes det hoteller som tilbyr høy bostandard med rimelige priser.

Les mer

Mat og Drikke

Ved større arrangement har vi flere utsalgssteder av enkel mat og drikke. Vi sørger for at publikum og arrangør skal få kjøpt seg det man trenger mens arrangementet pågår.

Les mer

Transport

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, sykle eller gå.

Les mer

Tidsskjema

  • 19:00 Dørene åpner
  • 21:00 Konsertstart