Go back Röyksopp

26.10.2023
Konserter & show
poster av røyksopp
Norges største pionerer innen elektronikasjangeren er endelig tilbake i Trondheim for å skape en unik konsertopplevelse i Trondheim Spektrum!

Röyksopp imponerte tidligere i år da de solgte ut Oslo Spektrum med en spektakulær forestilling som tok pusten fra publikum. Den fulle arenaen ble forvandlet til et pulserende dansegulv, som om man befant seg på en energisk klubbscene. Showet var et imponerende fyrverkeri av musikk og visuelle kulisser, og inkluderte fantastiske gjesteopptredener fra artister som Susanne Sundfør og Astrid S.

Med albumet «Melody AM» i 2001 skjøt Röyksopp rett ut i den internasjonale stjernehimmelen, og siden har Tromsøværingene aldri sett seg tilbake. I over 20 år har de fått lovord fra pressen, mottatt utallige nominasjoner og vunnet mange priser, inkludert Spellemannsprisen (7 priser!), Grammy Awards, MTV Music Awards med mer.

Nå er de tilbake med intet mindre enn tre album, «Profound Mysteries», som har sprengt grensene ved å bli en audiovisuell opplevelse som ingen andre har skapt før dem.

 

Velkommen til en av årets største musikkopplevelser i Trondheim Spektrum den 26. oktober!

26.10.2023 19:00

Röyksopp

Ingen aldersgrense

map

Andre kommende arrangement

Bli den første til å få siste nytt! 🤩

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter og arrangement

Alle felter merket med stjerne (*) er obligatoriske.

Hva er du interessert i?