Go back 50 Cent – The Final Lap Tour

5.10.2023
Konserter & show
poster 50 cent
Bli med på en elektrisk aften med hiphop-legenden 50 Cent!

Den prisbelønte rapperen besøker Trondheim Spektrum som sin del av sin turné i Europa og USA. Turneen markerer 20 år siden gjennombruddsplata “Get Rich or Die Tryin’”, og den gang besøkte han Dødens Dal under UKA-03. Den 5. oktober er 50 Cent, med Busta Rhymes som special guest, klar til å fylle Trondheim Spektrum for en konsertopplevelse du sent vil glemme!

Med hits som «In Da Club», «Candy Shop» og «P.I.M.P.» har 50 Cent etablert seg som en av musikkbransjens mest ikoniske figurer. Hans eksplosive energi og rå tekster har fanget publikum over hele verden, og nå tar han med seg den samme energien til Trondheim Spektrum!

Med sin unike, ragga-inspirerte stil og energiske opptredener har Busta Rhymes markert seg som en av de mest ikoniske rapperne fra hiphopens gullalder. Gjennom en karriere som strekker seg over flere tiår har Busta Rhymes blitt kjent gjennom hits som «Break Ya Neck», «Touch It» og «Pass The Courvoisier». I oktober blir han med som special guest for å skape et forrykende liveshow i Trondheim Spektrum.

Dette er din sjanse til å se to levende legender i aksjon! Enten du er en langvarig fan eller bare leter etter en kveld med uforglemmelig underholdning, er denne konserten stedet å være.

5.10.2023 18:00

50 Cent – The Final Lap Tour

Aldersgrense: Det kommer til å selges billetter til et begrenset område for personer under 18 år som er i følge med edru verge. Hver verge kan ha ansvar for opptil 2 personer under 18 år.

Medlemsbillett: Hvis du er medlem av Studentersamfundet i Trondheim kan du kjøpe billetter til medlemspris. En billett vil kun være gyldig sammen med et medlemskort med gyldig oblat, og det er kun mulig å ha én billett per arrangement på samme medlemskort. Du må ha med deg medlemskortet for å få innslipp på arrangementet. Medlemmer ved Samfunnet i Ås og Studentersamfunnet i Bergen kan også kjøpe medlemsbilletter ved fremvisning av gyldig medlemsbevis.

map

Andre kommende arrangement

Bli den første til å få siste nytt! 🤩

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter og arrangement

Alle felter merket med stjerne (*) er obligatoriske.

Hva er du interessert i?