Hele 20 europeiske lag skal konkurrere om tittelen.
Verdensfinalen
Bocuse d’Or er verdens desidert vanskelige og mest prestisjefylte kokkekonkurranse. Verdensfinalen arrangeres annethvert år i januar i Lyon. Konkurransen ble etablert i 1987 av mesterkokken Paul Bocuse, og har siden det utviklet seg til å bli en global konkurranse i kokkekunst.
Bocuse d’Or Europe.
Bocuse d’Or Europe er den europeiske kvalifiseringskonkurransen for den internasjonale finalen i Bocuse d’Or. De ti beste kandidatene i konkurransen i Trondheim Spektrum 19.-20. mars går videre til verdensfinalen i Lyon i 2025.
Bli med og hei fram vinner av europafinalen i bocuse d´or.
Tribunen i Trondheim spektrum har plass til over 3000 tilskuere.
Hele 20 europeiske lag skal konkurrere om tittelen.
10 kandidater skal konkurrere tirsdag 19.mars og resterende 10 kandidater onsdag 20.mars.
Det vil samtidig arrangeres Expo en reise i kjøkkenets verden, der produsenter, leverandører og lidenskapelige kokker samles.
Under Expo kan du oppleve inspirerende utstillinger, demonstrasjoner og smaksprøver
19.03.2024 | 08:30 |
20.03.2024 | 08:30–20:00 |
Det tar mellom 0-15 minutter å gå fra holdeplasser i nærheten. Se reiseplanleggeren fra atb. Foruten bussrute 12 som har flere avganger til Trondheim Spektrum med holdeplass rett ved arenaen anbefaler vi bussholdeplass i Skansen/Ila med 5 minutters gange. Lokaltoget med avstigning på Skansen er også en mulighet, se entur.no for å se avganger.
Bysykkel er et flott alternativ, vi har egne bysykkel stasjoner utenfor bygget, last ned appen og finn ut hvor du kan låne sykkel
Bocuse d´Or Europe 2024
Tidskjema:
TIRSDAG 19. MARS
08:30 - Dørene åpnes
09:00 - 17:00 Konkurransen foregår
ONSDAG 20. MARS
08:30 Dørene åpnes
09:00 - 17:00 Konkurransen foregår
18:00 - 19:00 Premie utdeling
22:00 Norgesfest
FLAVOURS OF BOCUSE D`OR
Opplev Bocuse d'Ors smaksrikdom hos Trondheim Spektrum! Fra delikat norsk skrei til magiske kamskjell fra Frøya og karakteristisk tørrfisk fra Halvors i Tromsø, kan du nå nyte førsteklasses råvarer identiske med konkurransens. En sjelden sjanse til å fordype deg i kulinarisk ekspertise og skape minner. Tilgjengelig for 1 til 24 personer.
OYSTER AND CAVIAR BAR
Nyt snacks, god drikke og god atmosfære. Ingen spiseplikt.
Du booker bord her: https://booking.gastroplanner.no/trondheimcatering/t
Da er lagrekkefølgen for de 20 nasjonene som skal delta i konkurransen i Trondheim Spektrum 19.-20.mars 2024 klar.
Håvard Werkland som er assisterende kjøkkensjef ved Britannia hotel konkurrere som 10.kjøkken på dag 1 – tirsdag 19.mars.
Se for øvrig mer om program og kjøp av billetter her: