Go back Kygo World Tour 2024

9.11.2024
Konserter & show
Kygo world tour
Kygo kommer til Trondheim på sin verdensturné!

Superstjernen, produsenten og DJen legger ut på verdensturné, hvor han gjester Nord-Amerika, Europa og Storbritannia. Kygo er den mestselgende artisten innenfor sin sjanger, og datoene i 2024 markerer hans første turné siden 2018 og bringer det utrolige liveshowet til hele verden! Den imponerende produksjonen vil inneholde Kygos signaturpiano, strykere, sangere og trommeslagere.

Verdensturnéen besøker ikoniske arenaer verden over, inkludert steder som Hollywood Bowl i Los Angeles, Brooklyns Barclays Center og show på hjemmebane i Oslo og nå også Trondheim Spektrum.

Uansett om han sitter ved piano i et studio eller spiller på en utsolgt festival stadfester Kygo sin posisjon som et fantastisk talent, en fremtidsrettet produsent, dynamisk DJ og innflytelsesrik superstjerne. Norges egen Kyrre Gørvell-Dahll startet sin eventyrlige reisen i 2013 og ble i det stille en av de mest ettertraktede hitmakerne i verden. Musikken og videoene hans har blitt streamet over 23 milliarder, og slått flere rekorder. 


Dørene åpner kl. 18.30. Velkommen til tidenes liveshow med Kygo i Trondheim Spektrum! 

9.11.2024 20:00

Kygo World Tour 2024

Billetter fra kr 545,- til kr 1090,- inkl. avgift. VIP-pakker har egne priser.

Barn under 15 år må komme i følge med en voksen.

map

Andre kommende arrangement

Bli den første til å få siste nytt! 🤩

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter og arrangement

Alle felter merket med stjerne (*) er obligatoriske.

Hva er du interessert i?