Go back Lars Winnerbäck

11.11.2023
Konserter & show
poster av Winnerbäck
Lars Winnerbäck og bandet hans legger ut på en omfattende arenaturné i Sverige og Norge. 11.november kan du se han i Trondheim Spektrum!

Slutten på en stjerne. Alle ytre lag avvises. Temperaturen og trykket stiger. En supernova blusser opp. Alt som gjenstår, er kjernen til den originale stjernen. En nøytronstjerne.

«Neutronsjärnan» er navnet på Lars Winnerbäcks fjortende album. Et album laget sammen med Kents Joakim Berg og Martin Sköld. Noen ganger er omveien den beste måten å nå et reisemål du egentlig ikke vet hvor er. I dette tilfellet gikk ruten med posten i form av filer sendt fra Winnerbäcks bolig i Oslo til et studio i Stockholm.

Enkle akustiske demoer har blitt overlevert i den største tillit for å bli kledd opp i en ny musikalsk drakt. Et tap av kontroll som krever mot. Noe som krever at lagene skal strippes og kjernen hard.

– Jeg har lenge tenkt og ønsket å gjøre noe som bryter med det jeg har gjort før, men var usikker på hvordan eller med hvem. Plutselig, midt i noe annet, tok jeg telefonen og ringte Jocke, som jeg ikke hadde hørt fra på flere år. Vi pratet i omtrent førtifem sekunder, og så begynte vi å jobbe. Og han ringte Martin, sier Winnerbäck.

– Det har vært gøy å se Jocke og Martin, i universet deres, hvordan de jobber sammen. Og noe uventet skjer når vi kolliderer. Logisk og kjent, men nytt, fortsetter han.

Den ubetingede tilliten førte til et inspirerende samarbeid, utveksling av ideer og erfaringer. Resultatet er en historie om Sverige. Landet som henholdsvis Lars Winnerbäck og Kent beskrev i sangene sine.

Lasses tekster fanger med vanlig presisjon hvordan det er å være menneske her i landet, samtidig som de rammes inn av et melankolsk lydbilde umiskjennelig signert av Berg och Sköld. Låtene har navn som «Vår tid», «Min gata i stan» og «Alltid nesten der». En statusrapport fra et land der våren ser ut til å nekte å komme. Eller kanskje det er rett rundt hjørnet. 12. mai blir første smakebit, singelen «Nåt som verkligen är bra», før «Neutronstjärnan» slippes 22. september.

En drøy måned senere er det tid for Lars Winnerbäck og bandet hans å legge ut på en omfattende arenaturné i Sverige og Norge. Turnépremieren 27. oktober finner sted på samme sted som den siste turneen ble avsluttet, i hjembyen Linköping. Støtte på hele turneen er stjerneskuddet David Ritschard.

 

På scenen under turneen: Jerker Odelholm – Bass, Jonna Löfgren – Trommer, Staffan Johansson – Gitar, Carl Ekerstam – Gitar, Sandra Widman – Vokal, gitar, Mikaela Hansson – Keyboard

11.11.2023 18:00

Lars Winnerbäck

HC/Rullestolplasser kan kjøpes gjennom Eventim kundeservice
Dette arrangementet har ingen aldersgrense

map
mat

Nyt en uforglemmelig kveld før Lars Winnerback-konserten med vår eksklusive 5-retters barmeny! Fra klokken 18:00 serverer vi deg en kulinarisk opplevelse i vår intime vinbar og espressobar. Ta plass og la smaksløkene dine utforske en reise gjennom de beste smakene Trondheim har å tilby.

🍽️ Meny:

  • Puffet Svinesvor med en herlig Tørrfiskdip
  • Lettrøkt Laks servert med Rømme fra Røros, Pepperrot, Agurk og Urter 
  • Tartar laget av Gravet Reinsdyr fra Lierne, med sprø Reddiker, Urtemayo, Solbær og Urter 
  • Saftig Stekt Okse Høyrygg med Helstekt Sellerirot, Sellerirotpuré, Sprøstekt Kål, Bakte Småpoteter og Oksesjy 
  • Avslutt kvelden med en søt godbit: Bakt Ostekake med kremost fra Grindal Ysteri, servert med Rømmekrem, Karamelliserte epler og Crumble 

Alt dette kun for 695,- per person! Dette er en unik mulighet til å starte kvelden med deilige smaker og hyggelig selskap. Bestill bord i dag ved å sende en e-post merket med "bordreservasjon - kulinarisk opplevelse" til Post@trondheimcatering.no.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en smakfull aften før Lars Winnerback-konserten. Ikke gå glipp av denne fantastiske menyen

Andre kommende arrangement

Bli den første til å få siste nytt! 🤩

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter og arrangement

Alle felter merket med stjerne (*) er obligatoriske.

Hva er du interessert i?