Go back Melodi Grand Prix finale 2024

3.02.2024
Konserter & show
mgp
Storslagen kveld i Trondheim Spektrum: MGP 2024 Finale!

Finale i Trondheim Spektrum

Årets utsolgte finale ble en stor suksess med over 8500 entusiastiske fans i salen. Det blir nok en gang folkefest når ni finalister skal kjempe i finalen om å representere Norge i Eurovision Song Contest 2024. Finalen lørdag 3. februar finner sted i Trondheim Spektrum. 

– Trøndere kan å lage fest, og sammen med tilreisende fra hele Norge og Europa blir dette en kveld for historiebøkene. Det knyttes stor spenning til hvilke artister som er med i MGP 2024, og selv om vi ikke kan dele noen navn nå, så kan vi avsløre at Trøndelag er godt representert blant de 18 deltakende artistene. Det skal bli spennende å se hvor mange som går videre, og får opptre på hjemmebane i Trondheims storstue, sier Karlsen.  

Artistene blir presentert på en stor presselansering fredag 5. januar på Marienlyst i Oslo. 

 

VIP Lounge

Gjør din Melodi Grand Prix-opplevelse enda mer minneverdig! 

Oppgrader billetten din med vår eksklusive VIP Lounge-pakke. Unngå køer, nyt egen garderobe og bar, oppmerksomt vertskap og deilige serveringer av fingermat. 
Legg til ekstra luksus og komfort, og få det beste ut av kvelden. Kjøp din oppgradering på Eventim, og få den ultimate Melodi Grand Prix-opplevelsen!

3.02.2024 19:50

Melodi Grand Prix finale 2024

map

Andre kommende arrangement

Bli den første til å få siste nytt! 🤩

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter og arrangement

Alle felter merket med stjerne (*) er obligatoriske.

Hva er du interessert i?